Brica Babyautospiegel

6.9

Algemeen

6.8/10

Kwaliteit

7.2/10

Gebruiksgemak

7.0/10

Duurzaamheid

7.2/10

Prijs

6.5/10

Met de Brica babyautospiegel Magical Firefly kun je niet alleen je baby in de gaten houden maar kun je hem zo instellen dat het muziekjes afspeelt en oplicht. Nu kun je je baby in de gaten houden en kun je de babyautospiegel zo instellen dat het je baby ook kan vermaken. Door middel van de afstandsbediening bepaal jij wat er te zien of te horen is op de babyautospiegel. Zo is de Brica babyautospiegel voorzien van 2 verschillende mogelijkheden de entertainment optie of de slaapmodes. Zowel de entertainment en de slaapoptie hebben daarin vier verschillende melodieën en lichtjes. Deze is door middel van de afstandbediening eenvoudig in te stellen. Op de afstandsbediening van de Brica babyautospiegel zit een speciale band waardoor deze is te bevestigen aan de zonneklep bij de bestuurderskant in de auto. In totaal heeft de brica babyautospiegel dus 8 melodieën

Zodra je een keuze hebt gemaakt welke optie de Brica babyautospiegel moet afspelen zal deze ongeveer 12 minuten spelen. Staat het geluid te hard of juist te zacht geen probleem die is ook af te stellen naar wens via de bijgeleverd afstandsbediening. De Brica babyautospiegel heeft een bolling, waardoor het mogelijk is uit verschillende hoeken je baby nog steeds te kunnen zien als je aan het autorijden bent zonder dat je je hoofd hoeft te draaien naar achteren. Valt je baby in slaap of is het al moe dan kun je de slaapmodes aanzetten. Deze slaapmodes is voorzien van rustige melodieën met verschillende zacht licht gevende lichtjes. Zo kan je baby heerlijk wegdromen bij deze autospiegel.

Deze Brica babyautospiegel de Magical Firefly is makkelijk te bevestigen waardoor je deze babyspiegel evt ook in de box, in het bedje of gewoon als speelgoed voor je baby kan gebruiken. De babyspiegel is namelijk voorzien van grappige figuurtjes.

Met de Brica babyautospiegel ga je veilig op pad met de auto. Naast dat dat deze babyautospiegel vermaak geeft aan je baby kun je je baby ook de hele weg in de gaten houden.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail