De minimonkey draagdoek heeft maar liefst 3 functies. Zo kun je je  kindje dragen in de draagdoek op de buik of je draagt je kindje met deze minimonkey draagdoek op de heup. Groot voordeel is dat deze draagdoek ook gebruikt kan worden als hangmatje in de box. De draagdoek is te gebruiken vanaf de geboorte tot 2 jaar ongeveer 15 kilo. Veiligheid staat met deze draagdoek voorop dus is deze gemaakt van een dubbele gepatenteerde sluiting waardoor de veiligheid gewaarborgd wordt. Hierdoor kun je je baby veilig vervoeren in de draagdoek.

De Minimonkey draagdoek is verkrijgbaar in 9 verschillende kleuren en is nu tevens te verkrijgen in een Organisch katoen. De draagdoek is gemaakt van 100% ademend katoen en voorzien van een zacht schouderkussentje.

Deze draagdoek is te wassen op 40 graden in de wasmachine. Hierdoor is een ongelukje geen probleem en eenvoudig weer schoon te maken.

Helaas is deze draagdoek niet meer te verkrijgen. Inmiddels heeft Minimonkey zijn draagdoek aangepast en is hier een nieuwere versie uitgekomen de Minimonkey Sling Deze draagzak is inmiddels ook al beschreven door onze testouders. Die hun ervaringen over deze draagdoek met ons hebben gedeeld.

Een aantal mooie afbeeldingen die wij hebben gevonden van de Minimonkey drager.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail