Bondolino draagzak

98
8.4

Algemeen Cijfer

8.5/10

Kwaliteit

8.5/10

Gebruiksgemak

8.7/10

Duurzaamheid

8.5/10

Prijs

8.0/10

Pluspunten

 • Ergonomische draagzak
 • Makkelijk te wassen en blijft mooi
 • In een paar stappen aan te doen
 • Kindje lang in te dragen

Bondolino draagzak Classic is al jaren een begrip in het ergonomisch dragen van je baby in een draagzak. De draagzak is ideaal te gebruikenvanaf de geboorte van je baby tot ongeveer 20 kilogram. Uniek aan deze draagzak is dat je geen gespen of clips hebt, maar dat je de riemen gewoon vast knoopt. Nu is het heel eenvoudig om het dragen van je baby af te wisselen. Geen gedoe meer met gespen en het vast maken van riempjes. Gewoon losmaken en weer vastknopen. De schouderbanden knoop je vast onder de billetjes van je baby. De Bondolino draagzak Classic is gemaakt van 100 % katoen, heerlijk comfortabel dus net als je eigen kleding.

In de Bondolino draagzak krijgt je baby voldoende ondersteuning. Je kunt je baby ergonomisch dragen in deze draagzak. Dit houdt in dat deze draagzak zich volledig vormt om je baby heen en je baby niet in de verkeerde positie komt te zitten. Met het ergonomisch dragen in een draagzak kun je je baby de hele dag dragen zelfs vanaf de geboorte. De Bondoline draagzak kan op 2 verschillende manieren gedragen worden. De draagzak kan zowel als buikdrager gedragen worden of als rugdrager op de rug.

Ben je een heerlijke wandeling aan het maken in deze draagzak en je baby valt in slaap dan kun je het hoofdje van je baby beschermen met het speciale slaapkapje. Dit kapje is ook ideaal om te gebruiken als je baby onrustig is of als je je baby wil afschermen voor een onrustige omgeving.

Door de brede band de heupband die op je heupen bevestigd wordt zal het ook voor jouw comfortabel worden om je baby te dragen. Het gewicht wordt nu verdeelt op je heupen waardoor het dragen van je baby een stuk gemakkelijker wordt. De heupband is geschikt tot een heup omvang  van 110 cm. Is je heupomvang groter dan 110 cm dan is er nog een extra verlengstuk voor te verkrijgen. Er is van deze draagzak ook een uitgebreide instructievideo gemaakt zodat je zelf kan kijken of dit de draagzak is die je zoekt.

Eigenschappen van de Bondolino draagzak:

 • geen gespen of clips, door knopen te bevestigen
 • je baby draag je ergonomisch dus geen belasting op het lichaam
 • Draagzak sluit volledig aan kind en ouder
 • 2 verschillende posities te dragen buik en rug
 • geschikt vanaf de geboorte tot een draagvermogen van 20 kilogram
 • gemaakt van 100% katoen, ademend
 • heupomvang tot 110 cm met extra verlengstuk 140 cm

Met de Bondolino draagzak kun je met gemak een heerlijk stuk gaan wandelen. In deze ergonomisch draagzak kun je je baby vanaf de geboorte dragen. Zonder problemen kun je lange wandelingen maken.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail