Ergo baby 360

8

Algemeen

8.0/10

Kwaliteit

8.0/10

Gebruiksgemak

8.4/10

Duurzaamheid

8.2/10

Prijs

7.6/10

Pluspunten

  • Volledig aan eigen wensen aan te passen. Sluit heel goed aan
  • Heel makkelijk in gebruik
  • Van katoen gemaakt waardoor deze ook in warme dagen comfortabel is
  • Geschikt om te gebruiken vanaf de geboorte

Met de Ergobaby 360 draagzak kun je je kindje echt op alle manieren dragen. Zo kun je met deze draagzak je kindje dragen op de buik, op de rug en op de heup. Wat maakt deze draagzak dan zo anders als alle andere ergonomische draagzakken?Dit komt doordat je je kindje ook van je af kan dragen in de Ergobaby 360. De Ergobaby draagzak kun je gebruiken vanaf de geboorte met een speciale infant insert. Wel wordt er geadviseerd om niet onder een gewicht van 3,2 kilogram je kindje te dragen. De Infant Insert wordt niet standaard bij de Ergobaby draagzak geleverd.

Met behulp van onder andere de knopen die op de Ergobaby draagzak zitten en de verstelbare rug kun je de juiste houding aanpassen naar wens. Zo kun je zelf bepalen hoe je je kindje wil gaan dragen. Ga je de Ergobaby gebruiken zonder infant insert dan is deze te gebruiken vanaf 5,5 kilogram. Valt je kindje in slaap in de draagzak dan is er een speciaal mutsje dat je over het hoofdje van je kindje kan doen zodat je kindje geen last heeft van de zon. Tevens kun je door het mutsje discreet borstvoeding geven in de draagzak, doe het mutsje over het hoofdje van je baby en alleen jij kan je kindje nog zien.

De ErgoBaby 360 draagzak is te dragen op 4 verschillende manieren:

Buikdrager, met de Ergobaby 360 (dragen op de buik met het gezichtje naar je toe)
Vanaf de geboorte is je kindje te dragen samen met de Infant Insert (vanaf 3,2 kilogram) op je buik. Heerlijk tegen mama of papa aan. Even je handen vrij om bijvoorbeeld iets te doen maar een heerlijke wandeling behoort zeker tot de mogelijkheid. Doordat het een draagzak is kun je je kindje heel snel in deze draagzak settelen. Vanaf 5,5 kilogram is je kindje te dragen zonder Infant Insert en kun je natuurlijk ook gewoon gebruik maken van het dragen op de buik.

Heupdrager, met de Ergobaby 360 (draag je baby op de heup)
Je kindje dragen op de heup kan vanaf het moment dat je kindje zijn of haar hoofdje zelfstandig kan dragen. Deze positie van dragen wordt vaak gebruikt om even kort te dragen voor als je bijvoorbeeld snel even wat wil doen.

Rugdrager, met de Ergobaby 360 (draag je kindje op je rug)
Dit is een zeer comfortabele draagpositie als je je kindje bijvoorbeeld een langere tijd gaat dragen. Dan is het ideaal om je kindje op je rug te dragen. Om je kindje op je rug te kunnen dragen vergt in het begin nog wel wat oefening. Wij raden aan om dit de eerste tijd te oefenen met iemand erbij zodat die je kindje kan ondersteunen op het moment dat dit nodig is. Op een gegeven moment ben je er zo handig in dat je het alleen kan zonder hulp van iemand anders.

Buikdrager (dragen op de buik met het gezichtje de wijde wereld in)
Is je kindje oud genoeg dan kun je je kindje van je af dragen. Vanuit Ergobaby zelf wordt wel geadviseerd dat je je kindje niet langer dan 10 tot 15 minuten moet dragen in deze positie. Zeker niet in het begin van het dragen van je kindje van je af. Het is namelijk zo dat je kindje heel veel impulsen krijgt omdat het alles kan zien waardoor je kindje onrustig kan worden. Het is natuurlijk de bedoeling van dragen om je kindje rustig te krijgen en niet bloot te stellen aan onnodige onrust om zich heen.

“Een complete ergonomische draagzak waarbij je met de Ergobaby 360 je baby echt in alle posities kan dragen zelfs met het gezichtje van je af”.

De Ergobaby 360 draagzak is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail