Met de Lodger Shelter draagzak kun je je baby heerlijk dicht tegen je aan dragen. Deze draagzak is gemaakt van duurzaam fleece en is dus lekker warm, maar is wel voorzien van een hoge luchtdoorlaatbaarheid zodat je baby het in deze draagzak niet te warm zal hebben. De Lodger Shelter draagzak is waterafstotend en anti allergisch waardoor echt iedere baby in deze draagzak gedragen kan worden. Doordat de lodger Shelter draagzak voorzien is van duurzaam fleece zal deze draagzak niet pillen dus zal deze mooi blijven ook na het wassen en dragen.

De Lodger Shelter draagzak bestellen? Dat kan bij een van de onderstaande winkel(s):

Logo Babypark Bol logo

De draagzak is getest door een testbureau en voldoet aan alle veiligheidsvoorwaarden EN 13209. Sinds kort is de Lodger Shelter draagzak ook te gebruiken als heupdrager waardoor de draagzak langer gedragen kan worden. De draagzak mag gebruikt worden tot 12kg. U de draagzak heerlijk gebruiken als wikkeldeken en kunt u bijvoorbeeld uw baby in de Lodger in de autostoel leggen. Het voordeel hiervan is dat uw baby dus al in de draagzak ligt en u vervolgens uw baby direct uit de autostoel weer kan dragen.

De Lodger Shelter draagzak is te verkrijgen in veel verschillende kleuren dus voor iedereen is er wel een bijpassende Lodger Shelter. Heb je nog vragen over je Lodger Shelter draagzak, draagdoek dan kun je ook terecht bij de leverancier als wij je vraag niet kunnen beantwoorden.

Met de draagzak zal uw baby het heerlijk warm hebben en is te gebruiken van wikkeldeken naar het dragen van uw baby op de heup of op de buik. Deze draagzak kan overal mee naartoe. Heeft u ervaring met deze draagzak zijn wij benieuwd naar uw mening. Deel uw mening op onze site en laat ook andere ouders ervaren hoe deze Lodger Draagzak u beviel.

De Lodger Shelter draagzak is ideaal voor de wat koudere dagen. Met de Lodger Shelter draagzak heb je en multifunctionele draagzak die je kan gebruiken als draagdoek, trappelzak in de kinderwagen en natuurlijk om je baby mee te vervoeren en heerlijk tegen je aan te dragen.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail