Dit is het achterzitje de Bobike Maxi City. Je kindje zit in deze Bobike Maxi City fietsstoeltje achter volledig in het zitje. Een mooi nieuw en gepatenteerd 3 punts gordel systeem maakt deze Bobike Maxi City helemaal compleet. Dit fietsstoeltje is te gebruiken vanaf 9 maanden (dit is het moment dat je kindje zelfstandig kan zitten) tot ongeveer 6 jaar. Persoonlijk vind ik 9 maanden erg vroeg om je kindje achter op de fiets te zetten maar geen nood er is namelijk van de Bobike Maxi City Plus ook een voor zitje. Deze Bobike Maxi City is getest tot een gewicht van 22 kilogram.

Doordat de Bobike Maxi City Plus helemaal uit een stuk bestaat is deze volledig afgeschermd van de spaken van je fiets. De Bobike Maxi City is volledig en eenvoudig aan te passen aan de hoogte van je kindje. Het Bobike Maxi City Plus fietszitje heeft namelijk een voetenbak dit makkelijk te verstellen is. Het kussentje in de Bobike Maxi City is verwisselbaar zodat je er ook een ander design van kunt maken. Deze zijn ook los te verkrijgen in bijna iedere fietswinkel. Dit fietszitje is speciaal ontworpen voor de stad waarbij je kindje veilig vervoert kan worden.

De Bobike Maxi bestellen? Dat kan bij de onderstaande winkel:

logo_boll_nieuw

Doordat dit fietsstoeltje of het frame  van uw fiets geplaatst wordt is deze vrijwel op iedere fiets te plaatsen. Het Bobike Maxi City fietszitje wordt eenvoudig gemonteerd met een inbussleutel waardoor iedereen dit zitje op de fiets kan plaatsen.

Het Bobike Maxi City Plus fietszitje voor achter is en stabiel en zeer veilig kinderzitje die uit een geheel bestaand waardoor je kindje goed beschermd is op de fiets.

Het Bobike fietszitje voor achter is verkrijgbaar in verschillende kleuren zodat je hem kan afstellen bij je fiets. Daarnaast zijn er voor dit fietszitje ook verschillende mooie design kussentjes om het fietszitje nog mooier te maken. Wil je nog meer informatie over dit fietszitje dan kun je terecht bij de leverancier. Hier kun je ook terecht voor vragen over dit product.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail