Snoozebaby Babydrager Kiss & Carry

109,00
7.7

Algemeen

8.0/10

Kwaliteit

7.9/10

Gebruiksgemak

7.9/10

Duurzaamheid

7.5/10

Prijs

7.0/10

Aan de Snoozebaby babydrager Kiss  & Carry is maar liefst 3 jaar ontwikkeling aan vooraf gegaan. Samen met consulenten, moeders en baby’s is deze babydrager ontstaan. De Kiss & Carry is geschikt om direct vanaf de geboorte te gebruiken tot ongeveer 9 maanden. Op het moment dat je baby zelfstandig kan zitten is deze babydrager ook te gebruiken als rugdrager. Je draagt je baby in deze draagzak altijd in de M-positie. Het gewicht zal altijd gelijkmatig verdeelt zijn. In 4 eenvoudige stappen de draagzak uit en aandoen. Het dragen van je baby in een draagzak bevorderd de band. Je hebt ook even je handen vrij en kun je makkelijker even wat doen.

De Snoozebaby babydrager valt onder het ergonomisch dragen van je baby en zorgt voor de juiste draagpositie. Hierdoor zit er geen beperking van tijd hoe lang je je baby kan dragen en zal je baby altijd in de juiste draaghouding gedragen worden.  Je draagt je baby in de Snoozebaby babydrager op de heup en in de M-positie. Dit houdt in dat je je baby altijd naar je toe draagt en je zo altijd contact houdt met je baby. De heupband is te verstellen van 72 cm tot en met 135 cm. Deze houding zorgt er ook voor dat het gewicht van je baby altijd gelijkmatig verdeelt wordt. Dit zorgt weer voor comfort tijdens het dragen van je baby.

Deze babydrager is heel eenvoudig in gebruik. In 4 eenvoudige stappen kun je je baby in de babydrager bevestigen. Deze stappen worden ook aangeven met nummers. Nu wordt het nog makkelijker en hoef je de volgorde niet te onthouden.

Je baby dicht bij je dragen in de Snoozebaby babydrager Kiss & Carry. Makkelijk, veilig en in de juiste positie je baby dragen.

Zoals we gewend zijn van de producten van Snoozebaby is ook deze babydrager voorzien van labels. De nek ondersteuning is  voorzien van super zachte stof. Deze nek ondersteuning is van de Snoozebaby babydrager Kiss & Carry af te halen, zodat deze tussendoor gewassen kan worden. Op 60 graden te wassen dus een ongelukje is geen probleem meer. Ondanks de zachte stof is deze babydrager stevig genoeg en biedt deze voldoende ondersteuning aan je baby.

Kan je baby zitten dan is deze draagzak ook op de rug te dragen. De Snoozebaby babydrager Kiss & Carry komt samen met een bijpassende sjaal en een handige tas. Zo is de babydrager handig op te bergen. De draagzak is op dit moment verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail