Deryan Travel Cot babytentje

Adviesprijs € 59,95
8.1

Algemeen

8.5/10

Kwaliteit

8.4/10

Gebruiksgemak

7.9/10

Duurzaamheid

8.0/10

Prijs

7.5/10

Pluspunten

  • Heel snel opgezet ongeveer3 sec
  • Neemt weinig ruimte in beslag
  • Altijd een bedje bij de hand

Minpunten

  • Opvouwen is lastiger maar heb je het door dan ook makkelijker

Met de Deryan Travel Cot baby heb je altijd een bedje bij de hand als je onderweg bent. Bovendien kun je met dit babytentje je baby ook heerlijk te slapen

leggen in de tuin bijvoorbeeld. Het Deryan tentje baby is speciaal ontwikkeld voor baby’s vanaf de geboorte tot 2 jaar. Dit babytentje weegt niet meer dan 2 kilogram en is dus heel makkelijk overal mee naar toe te nemen. In slechts 2 seconden is dit bedje uitgevouwen, het matrasje opblazen en het baby tentje is klaar voor gebruik.

In 8 seconden is de Deryan Travel Cot baby weer opgevouwen tot een klein en compact pakketje. Dus ga je op visite en wil je lekker in de tuin zitten met lekker weer neem de Deryan Travel Cot dan mee, dan kan je baby dicht bij je in de buurt lekker even slapen. De Deryan Travel Cot is een tentje waarbij, als je deze volledig dichtritst, je baby niet wordt lastig gevallen door muggen of vliegen. Met aan 2 kanten gaas kun je je baby ook makkelijk in de gaten houden zonder dat je het babytentje open hoeft te maken.

De Deryan Travel Cot is gemaakt van een waterafstotend materiaal waardoor dit babytentje makkelijk schoon te maken is. Tevens is de Deryan Travel Cot gemaakt van een brandwerend materiaal wat ook wel fijn is om te weten. Je baby is voor 50 % beschermd tegen de zon dus het blijft belangrijk je baby goed in te smeren als je je baby te slapen legt in de tuin of op het strand als je op vakantie bent.

Het Deryan tentje is voorzien van een dubbele bodem. In de dubbele bodem kan het matrasje worden geplaatst en vervolgens worden dicht geritst zo kan je baby nooit bij het matrasje komen en voorkom je dat het matrasje gaat schuiven in het babytentje. De Deryan Travel Cot baby is verkrijgbaar in verschillende trendy kleuren.

Met de Deryan Travel Cot heb je in 2 seconden een babytentje opgezet ideaal voor in de tuin, op de camping of voor op reis. Nooit meer zonder een babybedje zitten als je onderweg bent.

Wil je nog meer informatie over de Deryan Travel Cot dan kun je die terug vinden op de site van de leverancier. Hier kun je ook terecht als je vragen het over het product die wij niet kunnen beantwoorden.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail