Inovi Cocoon

145
8.3

Algemeen

8.3/10

Kwaliteit

8.4/10

Gebruiksgemak

8.5/10

Duurzaamheid

8.4/10

Prijs

8.0/10

Pluspunten

  • Makkelijk op te bergen en mee te nemen in reistas
  • Ook handig voor de eerste weken op de slaapkamer
  • Heel snel uit te klappen en in te klappen

Het grote voordeel van de Inovi Cocoon reiswieg is dat deze is ontworpen volgens de officieel aanbevolen afmetingen voor handbagage in een vliegtuig. Niet alleen is er gedacht aan een klein formaat maar het reisbed is ook nog eens superlicht van gewicht, slechts 3,7 kilo! Ondanks het lichte gewicht staat de reiswieg stevig op de grond door vier afzonderlijke kliksloten en een stevige matrasbodem. Door de compacte afmetingen en het lage gewicht is de wieg ook geschikt voor gezinnen met weinig ruimte in huis. Het bed laat zich makkelijk optillen en verplaatsen. Zowel ingevouwen als uitgeklapt. En ga je op vakantie met de auto dan past dit bedje vast en zeker in de bagageruimte.

Het gewatteerde matras van de Inovi Cocoon reiswieg is lekker zacht en wordt beschermd door een verwijderbare en wasbare matrasbeschermer. Het matras kan door de klittenband stroken snel en veilig bevestigd worden in het bedje. De Inovi Cocoon reiswieg is zo ontworpen dat je baby een fijne ruimte heeft om in te liggen. Niet te groot zodat je baby ook goed blijft liggen en de ruimte een veilig gevoel geeft.

De kap en zijkanten van de Inovi Cocoon reiswieg zijn gemaakt van een zacht en lichtgewicht mesh-materiaal (gaasdoek) dat voor een goede luchtstroom zorgt. Zelfs als je baby met zijn gezichtje tegen het gaasdoek zou liggen kan het nog steeds goed ademhalen. Het gaasdoek geeft een goede bescherming tegen muggen, wespen en andere vliegende insecten en daarom kun je dit bedje in de zomer ook prima buiten gebruiken. In het gaasdoek zitten baleinen – stevige bogen – waardoor de kap niet kan indeuken mocht er iets op de kap vallen of op springen, een nieuwsgierig huisdier bijvoorbeeld. Je kunt het reisbed ook zonder de kap gebruiken.

De Inovi Cocoon reiswieg is een elegant babywiegje en door zijn compacte afmetingen en lage gewicht ideaal om mee te nemen op vakantie in zowel auto als vliegtuig.

De Inovi Cocoon reiswieg is, in tegenstelling tot de meeste reisbedjes, gemaakt van aluminium, dat zowel roestvrij en zeer licht van gewicht is. De stoffen zijn Oeko-Tex standaard en bevatten geen schadelijke stoffen die allergieën of astma kunnen veroorzaken. Bij het reisbed is een praktische opbergtas met stevige handgrepen inbegrepen.

Let op: i.v.m. met de veiligheid wordt afgeraden om een extra matras toe te voegen aan de reiswieg.

• Aanbevolen voor kinderen van ca. 0-6 maanden of tot je baby kan zitten of klimt in de reiswieg.
• Maximale belasting 10 kg.
• Gewicht bedje: 3,7 kg
• Afmetingen uitgevouwen: 85 x 47 x 59 cm
• Afmetingen opgevouwen: 46 x 41 x 13 cm
• Stof buitenkant: 100% polyester.
• Wassen van de matrasbeschermer kan op 30° C handwas
• Getest volgens de Europese norm EN 1130

FacebooktwittermailFacebooktwittermail