Bobike Maxi Plus Fietszitje is gemaakt om uw kindje achter op de fiets veilig te vervoeren. In de meeste gevallen zullen de ouders er voor kiezen in de 1ste jaren het kindje voorop te zetten maar er komt een moment dat uw kindje te groot en te zwaar wordt voor op het stuur. Dan kunt u de overstap maken om uw kindje achter op de fiets te vervoeren. De Bobike Maxi Plus is hier uitermate geschrikt voor. U mag hier wel gelijk mee beginnen vanaf ongeveer 9 maanden, dit is het moment dat uw kindje zelfstandig kan zitten en dit is zeker nodig om uw kindje veilig te vervoeren op de fiets.

De Bobike Maxi bestellen? Dat kan bij de onderstaande winkel:

logo_boll_nieuw

De Bobike Maxi Plus is te gebruiken vanaf 9 maanden tot ongeveer 6 jaar. De bobike Maxi plus is getest voor een gewicht van 22 kilogram. Is uw kindje zwaarder dan 22 kilogram wordt het nog afgeraden het fietsstoeltje te gebruiken.

Voorzien van een 3 punts gordel waardoor uw kindje goed vast in dit fietsstoeltje zit. Door de beschermingsranden aan de maxi plus zal dit een goede veiligheid zijn om heerlijk op stap te gaan met de fiets. De Bobike is goedgekeurd volgens de strenge  Europese veiligheidsnorm EN 14344. TNO controleert de Bobike hier regelmatig op of deze nog overeenkomen. Kortom u heeft een volkomen veilig fietszitje voor lang fietsplezier tot maar liefst 6 jaar.

De Bobike Maxi Plus Splash wordt standaard geleverd met een regenhoes die u makkelijk in de achterkant van de fietsstoel kunt opbergen.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail