Baby Banana tandenborstel

Adviesprijs € 13,95
7.5

Algemeen

8.4/10

Kwaliteit

8.6/10

Gebruiksgemak

8.5/10

Duurzaamheid

7.2/10

Prijs

5.0/10

Pluspunten

  • Geeft verlichting bij doorkomende tandjes
  • Makkelijk vast te houden
  • Zonder schadelijke stoffen
  • Duurzaam vanwege siliconen

De Baby Banana Brush is een tandenborstel en een bijtspeeltje die kan worden gebruikt om het tandvlees van je baby te masseren als het last heeft van doorkomende tandjes. De Baby Banana Brush is van 100% siliconen gemaakt, waardoor deze heel prettig aanvoelt in de mond van je baby. Siliconen heeft als goede eigenschap dat het flexibel maar toch heel sterk is. De vorm van deze tandenborstel is een open gevouwen banaan. Hierdoor heeft deze een ideale vorm om makkelijk te kunnen vasthouden.

De Baby Banana kun je zonder problemen aan je kindje geven, omdat dit product gemaakt is van 100% medisch siliconen. BPA , Latex en Ftalaat vrij is. Nog een groot voordeel van siliconen is dat het bestand is tegen zeer hoge temperaturen zowel warm als koud. Makkelijk te reinigen in de vaatwasmachine of als je baby heel veel last heeft van zijn of haar tandvlees in de diepvries kan leggen.

 

De Baby Banana Brush is zowel een tandenborstel als een bijtspeeltje waar je kindje veilig op kan kauwen. Het doorkomen van tandjes kan bij kinderen soms zeer pijnlijk zijn. Dit laten ze vaak zien door op alles te gaan bijten wat ze tegen komen. Heb je het idee dat je kindje last heeft van zijn of haar tandjes dan kun je de Baby Banana aanbieden aan je kindje. Wil je nog meer verzachting geven aan het tandvlees van je kindje dan kun je de Baby Banana ook in de diepvries leggen. Siliconen is van zichzelf geur en smaakloos en vrij van schadelijke stoffen. Dit maakt deze tandenborstel ideaal voor het doorkomen van de tandjes of gewoon om een start te maken met het poetsen van de “doorkomende” tandjes.

Handige tip! Hang de Baby Banana Brush aan een speenhouder dan zal dit bijtspeeltje altijd bij de hand zijn en niet constant op de grond vallen. Is je kindje oud genoeg kan het zelf het bijtspeeltje pakken op het moment dat het nodig is.

Met de Baby Banana Brush heb je zowel een tandenborstel als een bijtspeeltje. Geschikt voor het doorkomen van tandje en zeer tandvlees. Gemaakt van 100% siliconen.

Is dit niet het product wat je zocht? Wij hebben in de categorie bijtring nog meer producten. Bij deze producten hebben we inmiddels ook al vele ervaringen mogen ontvangen van ouders.

 

FacebooktwittermailFacebooktwittermail