Bobike Mini fietszitje

Adviesprijs vanaf € 44,90
8.4

Algemeen

8.5/10

Kwaliteit

8.7/10

Gebruiksgemak

8.5/10

Duurzaamheid

8.5/10

Prijs

8.0/10

Pluspunten

  • Zeer hoge kwaliteit
  • Fietszitje helemaal naar wens aan te passen
  • Makkelijk te monteren
  • Gordeltje te verstellen en aan te passen aan je kindje

Het Bobike mini fietszitje is toch wel een van de bekendste fietszitjes. Ze zijn comfortabel en uiteraard ook super veilig voor een goede rit op de fiets. Het Bobike fietszitje is zo gemaakt dat je kind in een ideale en comfortabele positie zit. Met het Bobike fietszitje mini zit je kindje voor op de fiets. Het fietszitje mini wordt bevestigd aan de voorstang van het stuurt van de fiets. Je kindje zit voor je dus kan nu alles goed zien en papa en mama zitten lekker dichtbij. Een veilig gevoel voor je kindje en zo kun je je kindje zien genieten op de fiets. De meeste kinderen vinden het heerlijk op de fiets. Je kunt je kindje al meenemen op de fiets op het moment dat het zelfstandig kan zitten. Het voorzitje is geschikt tot 3 jaar maar de meeste ouders besluiten al eerder hun kindje achter op de fiets te zetten. Het wordt namelijk op een gegeven moment best wel zwaar om je kindje nog voor op de fiets te zetten.Dit is een goed moment om over te stappen naar een achterzitje.

Bobike mini fietszitje al jaren het meest bekende fietszitje

Je kindje kan voor op de fiets als je kindje zelfstandig kan zitten. Dit is bij de meeste kindjes vanaf 9 maanden. Het is natuurlijk wel zo dat ieder kind anders is en de een sneller zit dat de ander. Het is echt heel belangrijk dat je kindje kan zitten, dus wacht er nog even mee als dit nog niet het geval is.

Het Bobike mini fietszitje is voorzien van een 3 punts-gordeltje, waardoor je kindje veilig in dit fietszitje zit. De gordeltjes zijn volledig af te stellen. Zorg ervoor dat deze goed aansluiten en dat de gordeltjes goed om je kindje heen zitten. Dit zorgt ervoor dat je kindje veilig vervoerd kan worden. Het Bobike mini fietszitje voorzien van doordachte beschermranden voor de voetensteunen die verstelbaar zijn. De voetsteuntjes zijn met een schroevendraaier verstelbaar naar de juiste hoogte.

Met het Bobike mini fietszitje ga je veilig op pad met je kindje, heerlijk voorop de fiets genieten samen.

Denk je aan de aanschaf van een bobike mini fietszitje is het verstandig om ook een windscherm erbij aan te schaffen. Dit beschermt je kindje tegen regen en wind. Voorop zit dit echt een stuk comfortabeler. Naast een windscherm zijn er nog veel meer accessoires te verkrijgen voor dit fietszitje waaronder een slaaprol, een regenhoes en nog veel meer.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail