Yepp delight No.2 verlichting

Adviesprijs € 14,95
7.6

Algemeen

7.5/10

Kwaliteit

8.0/10

Gebruiksgemak

8.5/10

Duurzaamheid

7.5/10

Prijs

6.5/10

Pluspunten

  • Extra verlichting op de fiets
  • Beter zichtbaar in het donker
  • Eenvoudig monteerbaar
  • Ook te gebruiken als gewone verlichting

Met de Yepp Delight No. 2 ga je altijd en overal veilig en met de juiste verlichting op pad. Als de dagen korter worden en het sneller donker wordt heb je vaker verlichting nodig op de fiets. Ga je met de kids op pad dan is het belangrijk dat je de juiste verlichting op de fiets hebt. Yepp komt met de Yepp Delight verlichting voor op de fiets. Dit is een extra lampje speciaal voor op het Yepp fietszitje. Nu word je door het overige verkeer goed gezien en kan je veilig op pad.

Dit lampje is voorzien van LED lampjes dat je kunt bevestigen aan de achterkant van je Yepp fietszitje. Met een bereik van maar liefst 220 graden ben je erg goed zichtbaar met de Yepp Delight. Zijn de batterijen bijna leeg dan zal het LED lampje dit aangeven. Bijgeleverd zitten er voor de eerste keer batterijen bij dus je kunt hem gelijk monteren en gebruiken. De Yepp Delight is water afstotend dus je kunt hem aan het fietszitje laten zitten. Laat je een langere tijd je fiets buiten staan dan is het wellicht handig om hem van je fiets af te halen. Je hoeft alleen het LED Lampje van het fietszitje af te halen, de bevestigingsclip kun je gewoon laten zitten. Dit lampje zal ongeveer 90 uur meegaan met de bijgeleverde batterijen. De duur van het LED lampje is natuurlijk altijd afhankelijk van welke batterijen je gebruikt.

“Speciaal voor het Yepp fietszitje voor achter is hier de Yepp Delight No. 2 een LED lampje waardoor je extra goed zichtbaar ben als je met de kids op pad bent. Makkelijk en snel te bevestigen op het Yepp fietzitje.”

Met de Yepp Delight No. 2 ga je altijd veilig op pad met je kinderen. Let op je kan dit LED lampje alleen bevestigen met de bevestigingsclip aan het Yepp fietszitje voor achter. Heb je vragen over de Yepp Delight en wij kunnen je vraag niet beantwoorden dan kun je je vraag ook stellen aan de leverancier.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail