Kiddyboo Antilek beker Junior

7.8

Algemeen

7.9/10

Kwaliteit

7.8/10

Gebruiksgemak

7.8/10

Duurzaamheid

7.8/10

Prijs

7.5/10

Pluspunten

  • Fijne wat grotere antilek beker
  • Helende beker voor drinkgemak
  • Om te toveren tot gewone beker
  • Flexibel tuutje voor meer drinkcomfort

Minpunten

  • Ring dient apart aangeschaft te worden

De Kiddyboo Antilek beker Junior is de opvolger van de kleinere Kiddyboo antilek beker. Deze antilek beker is groter dan zijn broertje en heeft een aantal bijzondere eigenschappen zodat het voor je peuter bijzonder makkelijk wordt om uit te drinken. Zo staat de hals van deze beker een beetje schuin hierdoor wordt het  een stuk makkelijk voor je kind om de beker naar zijn of haar mond te brengen. Deze drinkbeker is voorzien van oortje en een antislip rand aan de onderkant. Nu is de kans minder groot dat de beker van de tafel af zal vallen.

En natuurlijk is deze beker net als de andere bekers van Kiddyboo voorzien van een goed antilek systeem. Deze drinkbeker zal gegarandeerd lekvrij zijn. Het verschil me de andere bekers is dat deze beker een flexibel tuutje heeft en deze beker is langer dan de andere bekers dit zorgt ervoor dat je kindje zeer makkelijk uit deze beker kan drinken. De Kiddyboo Anti Lek Beker Junior is voorzien van een draai dop. Los verkrijgbaar is een ring waarna je van de antilek beker een gewone beker kunt maken. Een ideale beker om het drinken uit een gewone beker te gaan leren.

Naast het fraaie design van deze beker is deze beker in twee opvallende kleuren te verkrijgen. Een voor de stoere dame en een voor de stoere heer. De antilek beker heeft een inhoud van 250 ml en is eenvoudig schoon te maken. De beker is volledig vaatwas bestendig dus hij mag gewoon de vaatwasser in.

De Kiddyboo Antilek beker Junior ideaal voor onze peuters. Een beker die omgetoverd kan worden tot een gewone beker hierdoor kun je lang plezier hebben van deze beker.

Is dit toch niet de antilek beker die je zocht? Wij hebben nog meer antilek bekers op de site staan. Hier hebben wij inmiddels al vele ervaringen van ouders mogen ontvangen waardoor de keuze tot het juiste product niet zo moeilijk meer wordt.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail