Jollein wikkeldeken

Adviesprijs € 39,95
7.8

Algemeen

8.1/10

Kwaliteit

8.0/10

Gebruiksgemak

8.0/10

Duurzaamheid

7.5/10

Prijs

7.5/10

Pluspunten

  • Altijd een deken bij de hand
  • Te gebruiken in de autostoel, box of in he bedje
  • Heerlijke zachte tedddy stof van binnen

De Jollein wikkeldeken heeft een eerlijke zachte teddystof aan de binnenkant en een mooie kabel aan de buitenkant waardoor de Jollein wikkeldeken een luxe uitstraling krijgt en daarnaast heerlijk warm zal aanvoelen. Daarnaast is het knuffelgehalte van de Jollein wikkeldeken heel hoog door zijn super zachte teddy stof aan de binnenkant. Deze  wikkeldeken is te gebruiken voor in de autostoel, wipstoel of gewoon lekker in de box. Is je baby moe en wilt je het in de box te slapen leggen kunt je je baby heerlijk in deze wikkeldeken leggen. Het is wel belangrijk dat je baby altijd onder toezicht in de wikkeldeken wordt gelegd. Dus als je er zelf bij bent is het geen enkel probleem om je baby in de wikkeldeken en in de box te laten slapen. De wikkeldeken is voorzien van gaten waar e.v.t de gordel of de riempjes van de wipstoel doorheen kunnen. Hierdoor blijft deze wikkeldeken prima op zijn plaats liggen en kan uw baby hier heerlijk in slapen. Ook handig als je hem gaat gebruiken in de autostoel, je legt de wikkeldeken vast in de riempjes van je autostoel en je hebt altijd een dekentje bij de hand. Erg handig bij de wat koudere dagen.

Door de teddystof aan de binnenkant van de Jollein wikkeldeken voelt deze heel zacht aan wat je baby een geborgen gevoel zal geven. De Jollein wikkeldeken is eenvoudig te wassen op 30 graden. Deze wikkeldeken van Jollein is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren, licht grijs, antraciet en zandkleur. Wil je het hoofdje van je baby warm houden dan kun je het kleine mutsje over het hoofdje van je baby leggen.

“Een mooie wikkeldeken voor de wat koudere dagen of om heerlijk mee naar buiten te nemen. Je baby zal het met de Jollein wikkeldeken niet meer koud hebben.”

Is dit niet de wikkeldeken die je zoekt, we hebben meerdere wikkeldekens op de site staan die wij inmiddels uitvoerig getest hebben samen met onze testouders.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail