Het is de schrik van ieder ouder. Hoe goed u uw kind ook in de gaten houdt het kan voorkomen in een oogwenk dat uw kind niet meer in uw vizier is. Dan is het fijn als uw kind uw telefoonnummer bij zich draagt zodat u gebeld kan worden door degene die uw kindje gevonden heeft. De meeste mensen hebben tegenwoordig wel een telefoon bij de hand en kan u als ouder snel opgespoord worden.

Met de infoband zorgt u ervoor dat uw kindje altijd uw telefoonnummer bij zich heeft indien het gebeurd dat u uw kindje uit het oog verliest. Naast het telefoonnummer kunt u ook de naam van uw kindje opschrijven zodat de gene die uw kindje vind uw kind bij de naam kan aanspreken en uw kind gerust kan stellen.

De Infoband bestellen? Dat kan bij de onderstaande winkel(s):

Bol logo

De infoband is gemaakt van een zacht materiaal waardoor het comfortabel zit. U zult merken dat uw kind het op een gegeven moment niet eens meer in de gaten heeft dat hij of zij de infoband om heeft. De infoband is te verkrijgen in verschillende print waardoor uw kind het gevoel heeft een mooie armband om te hebben. De infoband is keer op keer opnieuw te gebruiken en is voorzien van een sluiting die u als ouder los kan maken en goed te sluiten is.

Als u op pad gaat naar de dierentuin, een pretpark, markt of druk winkelcentrum zorg er dan voor dat u uw kindje altijd de infoband omgeeft dit geeft uw kind een goed gevoel en u zult uw kindje eerder terug hebben indien u uw kind uit het oog verloren bent.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail