Puckagogo Grijs Lila

€ 59,95
7.7

Algemeen

7.8/10

Kwaliteit

7.5/10

Gebruiksgemak

7.8/10

Duurzaamheid

7.9/10

Prijs

7.7/10

Pluspunten

  • Goede kwaliteit
  • Heerlijk warm
  • Blijft goed op zijn plaats ook onderweg
  • Te gebruiken in box, autostoeltje, wieg

Minpunten

  • Wel een dure wikkeldeken maar is het wel waard

De Puckagogo wikkeldeken is er nu ook in een nieuw kleurtje. Grijs met witte ballen aan de buitenkant en de binnenkant van de puckagogo is paars. De puckagogo is een zeer zachte mooi afgewerkte wikkeldeken. De puckagogo is voorzien van voorgevormde voetjes en kan heerlijk om je baby heen gewikkeld worden. Deze wikkeldeken is van bijzonder hoge kwaliteit en dat is zeker ook terug te zien in de mooie afwerking van deze wikkeldoek. Hierdoor kan hij ideaal gebruikt worden na het badderen, voor onderweg of bij een wat koudere dag. Je baby zal het in deze wikkeldoek zeker niet koud hebben.

De Puckagogo is een ideale wikkeldoek voor onderweg maar ook als je baby net uit bad komt. Last van wat koudere dagen kun je hem dagelijks gebruiken en je kindje warm houden.

Eenvoud zijn de voetjes van je baby in de voetenzak te plaatsen. Aan de binnenkant kunt door een stoffen gordel uw de voetenzak vastmaken en je kindje geborgenheid geven. Vervolgend klant u de buitenflappen over je baby heen en je baby ligt heerlijk warm in de puckagogo. Aan de binnenkant is de Puckababy Gogo gemaakt van katoen en aan de buitenkant gemaakt van een ademend teddy stof waardoor deze wikkeldeken een echte knuffeldeken wordt. Doordat de pucka gogo babywikkeldoek voetjes heeft kunt u deze eenvoudig in de autostoel plaatsen en uw kindje bevestigen in de autostoel zonder dat u uw baby uit de wikkeldoek hoeft te halen.

Een heerlijker wikkeldeken van hoge kwaliteit en super gebruiksvriendelijk die je baby de geborgenheid geeft die het in de eerste maanden nog zo hard nodig heeft. Nu ook nog in een mooie nieuwe kleur. De puckagogo die overal mee naar toe kan en je baby heerlijk ingewikkeld waardoor het zeker warm zal blijven.

Hou er wel rekening mee dat deze wikkeldoek is voorgevormd, waardoor deze doek alleen geschikt is voor pasgeboren baby’s. Dit is wel de periode dat een wikkeldeken dagelijks gebruik wordt. Ben je toch opzoek naar een andere wikkeldeken dan hebben wij nog meer soortgelijke wikkeldoeken op de site staan waar wij inmiddels al vele ervaringen van ouders hebben mogen ontvangen.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail