Dooky Hoody

19,99
6.5

Algemeen

6.8/10

Kwaliteit

6.2/10

Gebruiksgemak

6.4/10

Duurzaamheid

6.8/10

Prijs

6.5/10

Pluspunten

  • Het ziet er leuk uit
  • Het houdt de zon tegen
  • Past op de maxicosi
  • Mooie zachte katoenen stof

Dooky komt nu ook met de Hoody. De Dooky Hoody is een kap speciaal voor de autostoel groep 0, waarmee je je autostoel kunt verfraaien. Naast dat je de autostoel kunt verfraaien met de verschillende vrolijke prints zal deze kap je baby beschermen tegen de zon. De Hoody is universeel en past op bijna iedere autostoel groep 0.

Met de Hoody kun je het autostoeltje van je baby in een handomdraai omtoveren tot een vrolijke autostoel. De meeste autostoelen zijn zwart en dat is dan vaak de kleur van het kapje van de autostoel. Met de Hoody verander je het autostoeltje in een vrolijke kleur of desgewenst een print. Samen ontwikkelt Dooky met het bekende merk LIEF! zeer vrolijke prints voor zowel jongens als meisjes. Ga je voor zacht roze, licht blauw of voor een leuke print met bijvoorbeeld sterretjes of een ruitje. De Hoody heeft een SUN Block protectie in de stof zitten, zodat je baby niet wordt blootgesteld aan schadelijke zonnestralen. Zo kun je veilig onderweg met je kleintje.

De Hoody is gemaakt van stof en is dus te wassen in de wasmachine bij voorkeur op 30 graden. Speciaal in de Hoody is aan de bovenkant een gat gemaakt zodat je niet de de kap hoeft vast te pakken, waardoor je langer gebruikt kunt maken van de kap voordat deze weer gewassen moet worden.

De Dooky Hoody is verkrijgbaar in verschillende kleuren en verschillende prints. Tevens is de Dooky Hoody af te stellen op de andere producten van Dooky waaronder de Dooky Zero Plus. Dit maakt de autostoel helemaal compleet.

De Dooky Hoody is een kap speciaal voor de autostoel groep 0, waarmee je je autostoel kun verfraaien en je baby kunt beschermen tegen de zon.

Wil je meer weten over de Dooky Hoody of bekijken welke designs er allemaal zijn kijk dan eens hier.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail