Beone autostoel ferrari

Adviesprijs € 99,99
0

Algemeen

0.0/10

Kwaliteit

0.0/10

Gebruiksgemak

0.0/10

Duurzaamheid

0.0/10

Prijs

0.0/10

De Ferrari autostoel groep 0 is te gebruiken vanaf de geboorte tot ongeveer 13 kilo of tot een leeftijd van 15 maanden. Dit is een indicatie en kan per kind afwijken. Deze autostoel is voorzien van een 3-punts gordel met een afneembare en wasbare hoes. De autostoel volstaat aan alle Europese richtlijnen en is veilig om je baby in te vervoeren in een auto. Deze autostoel is voorzien van de logo’s van Ferrari. Voor de echt Ferrari liefhebber een must have. Inmiddels zijn deze autostoeltjes ook verkrijgbaar in meerder kleuren. Er zit een extra zitverkleiner in de zitting deze is geschikt voor de eerste weken. Daarna is deze uitneembaar. De zitting bied de juiste bescherming bij een zijdelingse aanrijding.

De Ferrari autostoel groep 0 is een goedgekeurd autostoeltje waarmee je veilig op pad kan met je baby. Voor de eerste weken een extra uitneembare zitting.

Specificaties: Vast te maken aan de autogordel in de auto zowel voor als achter. Indien je besluit je baby naast je te plaatsen in de passagiers plek dien je de airbag uit te zetten en je baby tegen de rijrichting te plaatsen. Deze autostoel wordt geleverd met zitting verkleiner voor de eerste maanden en een zonnekap. Kan worden gemonteerd op de Ferrari wandelwagens. De hoes is makkelijk van de autostoel af te halen en te wassen op 30 graden. Voldoet aan ECE R 44/04.

Specificaties van de Ferrari autostoel groep 0:

  • Afmetingen (L x B x H): 70 x 47 x 40 cm
  • Afmetingen zitvlak (L x B): 32 x 30 cm
  • Hoogte van de rugleuning: 46 cm
  • Maximaal gewicht tot 13 kilogram
  • Gewicht van het stoeltje leeg 3,3 kilogram

Een hoge kwaliteit autostoel die gezien mag worden door zijn stoere uiterlijk. Voor de Ferrari liefhebber is dit de autostoel.

Is dit toch niet het autostoeltje dat je zocht? Wij hebben nog meer artikelen geschreven over verschillende autostoelen. Deze hebben wij inmiddels ook mogen aanvullen met ervaringen van ouders. Zo willen wij je helpen met het maken van de juiste keuze.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail