De Tummy Sleep beer is een beer met baarmoedergeluid. Het voordeel van een beertje met baarmoedergeluid is dat uw baby zodra het geboren wordt direct weer het geluid hoort wat het al die tijd in de buik heeft gehoord. Het is een vertrouwd geluid en zal voor uw baby rust geven. U zult merken dat uw baby sneller in slaap zal vallen door het geluid van de baarmoeder, dit is tenslotte het vertrouwde geluid wat ze al die tijd in de buik hebben gehoord. Waar u rekening mee moet houden is dat u met de Tummy Sleep zo snel mogelijk na de geboorte moet beginnen.

Baby’s zijn tot ongeveer 8 weken na de geboorte gevoelig voor het rustgevende baarmoedergeluid, indien u daarna begint met de Tummy sleep zal uw baby niet meer gevoelig zijn voor het baarmoedergeluid. Voor ouders die later beginnen met de Tummy sleep heeft deze nog vele andere opties zoals rustgevende slaapliedjes, oceaan golven, wit geluid en een mogelijkheid voor een persoonlijke opname.

Het geluidkastje is uitgerust met een timer en zal na 5 minuten weer uitschakelen. Zodra er weer geluid (bijvoorbeeld huilen) of beweging zal zijn zal de beer weer het vertrouwde geluid geven en zal het beertje uw baby direct weer gerust stellen. Het beertje is voorzien van 3 AAA batterijen en is dus direct na aanschaf te gebruiken.

De beer is gemaakt van een heel zachte teddy stof en heeft de Tummy Sleep Premium ook nog een Silkie minideken. Dit mindekentje kunt u tegen uw huid houden waardoor het uw lichaamsgeur opneemt en heeft de beer bij het slapen ook nog uw geur bij zich.

Er zijn 2 verschillende beertjes te verkrijgen:

Tummy Sleep Plus

Dit is een liggend beertje en is te verkrijgen in 3 verschillende kleuren roze, blauw en ecru

Tummy Sleep Premium

Dit is een zittend beertje en zit in een luxe cadeau verpakking daarnaast is deze alleen in het ecru te verkrijgen. Deze is ook een stukje duurder 44.95 euro

Helaas is dit beertje in Nederland moeilijk te verkrijgen. Zodra wij een geschikte online winkel hebben gevonden zullen wij deze op de site vermelden

FacebooktwittermailFacebooktwittermail