MaxiCosi CabrioFix

Adviesprijs € 139
8.5

Algemeen

8.5/10

Kwaliteit

8.5/10

Gebruiksgemak

8.7/10

Duurzaamheid

8.7/10

Prijs

8.0/10

Pluspunten

  • Geschikt voor isofix
  • Verschillende ondestellen geschikt met adapterset
  • Licht gewicht autostoel
  • Veilig stoeltje

Minpunten

  • Gordelbeschermer bij het kruis laat snel los

Met de Maxi-Cosi CabrioFix autostoel ga je veilig op pad met je baby. De Maxi-Cosi CabrioFix is geschikt om je baby vanaf de geboorte tot ongeveer 1 jaar in te vervoeren. De Maxi-Cosi CabrioFix is getest tot een gewicht van 13 kilogram. Deze autostoel is zowel te bevestigen met de autogordel of de Familyfix* (dit is een ISOFIX systeem). De Maxi-Cosi CabrioFix is zeer licht in gewicht (ongeveer 3,5 kilogram) waardoor het makkelijk wordt om deze autostoel voor korte stukjes te dragen. Het hoofdje van je pasgeboren baby wordt beschermd met de speciale zitverkleiner. Deze zitverkleiner zit standaard bij de autostoel waardoor dit autostoeltje met je baby mee groeit. Is je kindje te oud geworden voor de zitverkleiner dan haal je die er gewoon uit. Wil je de Maxi-Cosi CabrioFix autostoel op je kinderwagen plaatsen dan is dit door middel van een adapterset** op de kinderwagen te plaatsen. Dit autostoeltje groep 0 past op vele kinderwagens maar het is wel belangrijk om hier voor de aanschaf naar te informeren.

Autostoeltjes moeten aan vele veiligheidsvoorwaarden voldoen. Nu is de Maxi-Cosi CabrioFix door verschillende organisaties uitvoerig gekeurd en getest. Waaronder de meest bekende: de ANWB! De Maxi-Cosi CabrioFix is door de ANWB goedgekeurd. Dit autostoeltje heeft ook nog een Side Protection System waardoor je kindje ook beschermd is als er een zijbotsing zou ontstaan. Met dit autostoeltje kun je dus veilig op pad met je kindje.

De Maxi-Cosi CabrioFix autostoel is verkrijgbaar in verschillende trendy kleuren. Het materiaal van deze autostoel is vlekwerend en makkelijk afneembaar met een doekje. Is de bekleding van je autostoel heel erg vies geworden dan is de gehele bekleding van de autostoel af te halen en te wassen op 30 graden.

Familyfix* Is een speciaal systeem wat gemonteerd wordt in de auto waar je Maxi-Cosi CabrioFix autostoel op geklikt kan worden. Wel is het belangrijk dat je moet informeren of dit systeem in de auto bevestigd kan worden. Alle nieuwe auto’s zijn allemaal voorzien van dit kliksysteem waar je de Famliyfix op kan bevestigen.

Adapterset** Is een verleng stuk waardoor je de autostoel op verschillende kinderwagens kan plaatsen. Wil je de Maxi-Cosi CabrioFix dus gebruiken op je kinderwagen is het verstandig om eerst te informeren of deze op jouw kinderwagen geplaatst kan worden.

“Met De Maxi-Cosi CabrioFix autostoel ga je veilig op pad met de pasgeboren baby tot ongeveer 1 jaar. Dit autostoeltje kan aangesloten worden op het ISOFIX systeem maar ook gewoon in de gordel.”

FacebooktwittermailFacebooktwittermail