NUK Eco Smart babyfoon

7

Algemeen

7.0/10

Kwaliteit

7.1/10

Gebruiksgemak

7.0/10

Duurzaamheid

7.1/10

Prijs

6.8/10

Met de NUK ECO Smart Control babyfoon heb je altijd en overal een babyfoon met camera bij de hand. Doordat de NUK ECO Smart Control zo eenvoudig in te stellen is kun je deze babyfoon gebruiken waar je maar wilt. Deze babyfoon is zo gemakkelijk in te stellen, dit kan echt iedereen. Je sluit de NUK ECO Smart Control aan op het elektriciteitsnet en installeert de applicatie via je smartphone (geschikt voor iOS en Android). Nu kun je gebruik maken van het fantastische geluid en de beeld kwaliteit van deze babyfoon waarbij je je baby altijd kan volgen overal waar je maar bent. Niet onbelangrijk is dat deze babyfoon vrij is van radio- golven. De NUK ECO Smart Control babyfoon sluit je aan op het elektriciteitsnet waardoor deze babyfoon geen extra straling afgeeft.

Met de NUK ECO Smart Control kun je overal ter wereld je baby bekijken via je eigen telefoon. Maar alleen jij bent degene die toegang heeft tot de babyfoon. Je stelt de NUK ECO Smart Control in bij de installatie in met een persoonlijke vergrendeling. Hierdoor ben jij degene die bepaalt wie er mag kijken op de babyfoon van je baby en kunnen er geen ongewenste gasten meekijken op de babykamer bijvoorbeeld. Je stopt waar je maar wilt de stekker in het stopcontact, maak verbinding met de babyfoon door je smartphone, stel je vergrendeling in en maak connectie met de babyfoon. Zo makkelijk is het. In vier stappen stel je de NUK ECO Control in.

Doordat de NUK ECO Smart Control aangesloten wordt op het netstroom maakt deze babyfoon geen gebruik van radio golven. Er zijn mensen die gevoelig zijn voor deze straling en er zijn onderzoeken waaruit naar voren komt dat deze vorm van straling niet goed of gezond zou zijn voor je baby. Deze babyfoon is vrij van deze straling dus daar hoef je je niet druk om te maken.

De installatie van de NUK ECO Smart Control babyfoon is dus op meerdere smartphones mogelijk, hij is makkelijk mee te nemen en in 4 stappen te installeren. De gegevens worden beschermd met een persoonlijke vergrendeling. Het is mogelijk om er een tweezijdige spreekfunctie op te zetten maar dan moet je wel een speaker op de babykamer zetten. Hiermee kun je je baby gerust stellen als je baby bijvoorbeeld ligt te huilen. Door het Infrarood kun je je baby ook in de nacht in de gaten houden dit gaat door het LED lampje dat op de babyfoon zit.

Met deze babyfoon kun je ook meerdere kamers in de gaten houden. Er zijn maar liefs 4 camera’s aan te sluiten dus hierdoor zou je 4 ruimtes tegelijk in de gaten kunnen houden. Wil je graag foto’s maken van je baby op hoge resolutie? Dat kan door deze via de App te maken en op te slaan op de mico SD card.

De NUK ECO Smart Control installeer je in 4 eenvoudige stappen. Nu kan je overal waar je maar wilt je baby in de gaten houden via je eigen telefoon. Vrij van radio golven! Deze babyfoon wordt aangesloten op het elektriciteitsnet.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail