Philips Avent SCD525 babyfoon. Baby’s hebben meer tijd nodig om zich aan te passen aan temperatuurschommelingen. De instelbare sensor van de Philips Avent SCD525 houdt de omstandigheden in de babykamer in de gaten voor optimaal comfort. De persoonlijke temperatuurbereik instellingen geven snel een waarschuwing, wanneer je de temperatuur moet aanpassen. Deze babyfoon van Avent is zeer uitgebreid en heeft heel veel extra opties. Voor optimaal comfort op de babykamer

De Philips Avent Babyfoon bestellen? Dat kan bij de onderstaande winkel(s):

Voordelen van de Philips Avent Babyfoon:

Groot bereik
Met een bereik van maximaal 330 m ben je verzekerd van een betrouwbare ontvangst in en om het huis.

Digitale signaalbevestiging
De Avent SCD520/00 geeft met zichtbare en hoorbare verbindingssignalen aan dat er een continue verbinding is tussen de baby- en ouderunit.

Kleine, oplaadbare ouderunit
Je houdt je baby 24 uur draadloos in en om het huis in de gaten, voordat de oplaadbare ouderunit weer opnieuw moet worden opgeladen.

Riemclip en halskoord
De riemclip en het halskoord bieden handsfree gemak en mobiliteit.

Gegarandeerd geen storing
Dat is praktisch: deze babyfoon accepteert geen storing door andere apparaten (andere babyfoons, draadloze telefoons en mobiele telefoons), zodat alleen jouw kleintje alle aandacht krijgt! Deze Avent SCD520/00 van Philips biedt een betrouwbare privé-verbinding door de slimme toepassing van gegevens versleuteling. Je bent de enige die je baby kan horen. En je hoort alleen je eigen baby.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail