Met het Cloud B knuffel schaapje kan je baby heerlijk wegdromen. Het Cloud B Knuffel Schaapje is voorzien van 4 verschillende rustgevende geluidjes die vooraf in te stellen zijn. Door de sensor in het knuffel schaapje zal zijn muziekje gaan afspelen. Dit doet het schaapje als je baby gaat huilen of onrustig is. Hierbij kun je kiezen uit een melodie maar ook een baarmoedergeluid.

Het baarmoedergeluid herkent je baby nog van in de buik. Je baby zal zeker als je er gelijk mee begint rustig van worden. Voor onrustige baby’s en baby’s die heel gevoelig zijn voor prikkels van buiten af zal het baarmoeder geluid rust geven en kan je baby makkelijk in slaap vallen.

Het schaapje is gemaakt van een zachte stof waardoor dit schaapje de lievelings knuffel kan zijn voor je baby. Het Cloud B knuffel schaapje mag direct vanaf de geboorte in het bedje van je baby gelegd worden, dit schaapje is namelijk speciaal gemaakt voor baby’s. Geen kraaloogjes maar geborduurde oogjes dit maakt de knuffel veilig voor baby’s om mee te spelen en slapen.

Er zitten 4 verschillende melodieën in dit schaapje die je zelf vooraf kunt bepalen. Deze kunt je vanuit de rug van het schaapje instellen. Als je het baarmoedergeluid gaat instellen is het belangrijk om hier gelijk vanaf de geboorte mee te beginnen. Na 8 weken is je baby niet meer gevoelig voor dit geluid.

Gebruik je het baarmoedergeluidje vanaf de geboorte dan zul je merken dat je baby direct rustig wordt als het schaapje zijn geluidje laat horen. Naast het baarmoedergeluid heeft dit schaapje ook nog oceaangeluiden, regenbui geluid en walvis geluiden.

De sensor is in 3 verschillende intenties in te stellen. Zo kunt je het volume van dit schaapje zelf instellen en kun je rekening houden met het geluid van de omgeving. Daarnaast is de lengte van het baarmoedergeluid of de melodieën in te stellen op 23 of 45 minuten. Het Cloud B knuffel schaapje zal na die tijd vanzelf uit gaan en maakt je kindje weer geluid zal dit schaapje het gewenste geluidje weer afspelen.

Tevens is het Cloud B knuffel schaapje makkelijk overal mee naar toe te nemen. Zo kunt je hem aan de box, aan het bedje maar ook aan de wandelwagen hangen. Dit schaapje is voorzien van een band waardoor het knuffel overal aan gehangen kan worden.

Het Cloud B knuffel schaapje helpt onrustige baby’s in slaap vallen met verschillende melodieën, maar ook het vertrouwde baarmoedergeluid kan helpen. Het knuffel schaapje is geschikt vanaf de geboorte…

Het Cloud B knuffel schaapje is reeds voorzien van 2 AA batterijen. Het Cloud B Knuffel schaap is dus gelijk te gebruiken. Het knuffelschaapje is er in 2 verschillende formaten. De een is de Go een handzaam schaapje voor onderweg en het gewone schaapje is een wat groter schaapje. Let op alleen bij het gewone slaapje het grotere schaapje zit een sensor die ervoor zorgt dat het schaapje aan gaat als je baby gaat huilen.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail