Doomoo Spooky knuffel

42
7.2

Algemeen

7.6/10

Kwaliteit

7.5/10

Gebruiksgemak

7.5/10

Duurzaamheid

7.0/10

Prijs

6.5/10

Pluspunten

  • Knuffel kan overal mee naartoe. Kindje kan zelf het lichtje aandoen
  • Zeer lichte en zachte knuffel
  • Zelf te bedienen
  • Gaat lang mee en vanzelf uit, geen batterijen opladen via usb

Minpunten

  • Is wat aan de prijs

De Doomoo Spooky knuffel beschermt je kindje in het donker. Dit knuffeltje is super zacht en wat heel leuk is aan dit knuffeltje is dat er in het hoofdje een lampje zit, zodat je kindje altijd wat kan zien in het donker. Nu kan Spooky je kindje in het donker beschermen en hoeft je kindje niet meer bang te zijn. Spooky is een knuffel, knuffeldoekje en nachtlampje in een. Aan de Doomoo Spooky zitten verschillende labels waar je bijvoorbeeld een speentje aan kunt hangen. Zo is altijd alles bij de hand en is je kindje nooit wat kwijt in de nacht. Druk een keer op het het hoofdje van spooky en hij zal 10 minuten licht geven. Na 10 minuten zal het lampje vanzelf uit gaan.

Het lampje zal aangaan als je baby huilt, nu zal de omgeving weer een beetje verlicht worden en zal dit je baby direct gerust stellen. Na 10 minuten zal het lampje vanzelf weer uit gaan. Het fijne van dit knuffeltje is dat deze gewoon te wassen is op 30 graden. Ga je het knuffeltje wassen dan is het belangrijk om de lichtunit uit de knuffel te halen. De lichtunit zit aan de achterkant met een rits bevestigd in het hoofdje van Spooky. De lichtunit eenmaal uit het hoofdje van Spooky kun je hem ook opladen want dit knuffeltje gaat niet op batterijen maar is eenvoudig via een USB stekkertje op te laden.

Het opladen van het nachtlampje duurt ongeveer 2 tot 2.5 uur dus hou hier wel rekening mee voor de nacht dat de lichtunit opgeladen is. De lichtunit geeft aan als het opgeladen moet worden door 3 keer te knipperen. Tijdens het opladen blijft de lichtunit branden is de batterij opgeladen dan zal het lampje uit gaan. Dan kan de lichtunit terug gestopt worden in het hoofdje van Spooky.

Met de Doomoo Spooky knuffel hoeft je kindje in het donker niet meer bang te zijn. Gaat je baby huilen dan zal het hoofdje van Spooky een zacht en rustig licht geven. Nu kan je baby zijn vertrouwde omgeving weer zien.

Is dit niet de knuffel die je zocht om je kindje gerust te stellen in de nacht. Dan hebben wij nog meer knuffels op de site staan, waar wij inmiddels al velen ervaringen van ouders hebben mogen ontvangen.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail