Kidsleep My Dream Knuffel

34.95
0

Algemeen

0.0/10

Kwaliteit

0.0/10

Gebruiksgemak

0.0/10

Duurzaamheid

0.0/10

Prijs

0.0/10

Pluspunten

  • Op dit moment hebben wij dit product nog niet getest of beoordeeld

Bij de Kidsleep My Dream knuffel kan je kindje heerlijk wegdromen. Met dit knuffeltje heeft je kindje altijd zijn eigen vriendje bij zich. Wat het bijzondere aan de Kidsleep My Dream knuffel is dat deze naast een heel zacht knuffeldoekje ook een nachtlampje en een slaaptrainer is.

Het speciale kastje is eenvoudig in het knuffeltje te plaatsen waardoor het ineens ook een volwaardig nachtlampje is. Hierdoor zal je kindje in de nacht gerust gesteld worden. Dit knuffeltje is op verschillende manieren in te stellen. Als nachtlampje om je kindje de nacht door gerust te kunnen stellen. Maar dit knuffeltje is ook nog een makkelijk in te stellen als slaaptrainer.

De Kidsleep My Dream knuffel is niet alleen een knuffel maar ook een nachtlampje en slaaptrainer. Je kindje heeft nu zijn of haar vriendje altijd bij de hand.

Met de slaaptrainer kan je kindje kijken of het al tijd is om op te staan. Dit wordt bij het knuffeltje aangegeven door een kleur. Is het tijd om te slapen zal het knuffeltje een blauw licht geven. Dit is al in een vroeg stadium uit te leggen, waardoor je je kindje heel vroeg kan leren dat het nog geen tijd is om op te staan. Kleurt het knuffeltje geel dan mag je kindje uit bed komen of papa of mama roepen. Zo kun je ervoor zorgen dat je kindje niet onnodig uit zijn of haar bedje zal komen. En je leert je kindje dat het nog te vroeg is om op te staan en nog even te blijven liggen

Door die regelmaat zal je kindje snel gewend zijn en zal het minder snel op ongepaste tijden opstaan of uit zijn of haar bedje komen. Het knuffeldoekje is een schattig konijntje met 2 hoofdjes. Het ene hoofdje geeft aan dat het slaaptijd is. Hierin zal het blauwe lampje zichtbaar zijn. Het andere hoofdje geeft aan, met een geel lichtje, dat het tijd is om op te staan. Nog nooit was het zo makkelijk dit aan te leren.

We zetten de verschillende eigenschappen van de Kidsleep My Dream voor je op een rij:

  • mogelijk om te gebruiken als knuffeldoekje zonder nachtlampje
  • door het nachtlampje en knuffeltje minder snel bang in het donker
  • ook een slaaptrainer van te maken zodat je kindje weet wanneer op te staan
  • door het kastje te verwijderen is het knuffeltje makkelijk te wassen
  • het beste vriendje nu altijd bij je kindje in de buurt

Toch op zoek naar een ander nachtlampje, slaaptrainer of knuffel. Op onze site vind je verschillende ervaringen van ouders en testresultaten van de producten.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail