Lamaze trusten uil

8

Algemeen

7.9/10

Kwaliteit

8.1/10

Gebruiksgemak

8.2/10

Duurzaamheid

8.1/10

Prijs

7.5/10

Pluspunten

  • Eindeloos speelplezier
  • Ook te gebruiken als slaapknuffel
  • Geluid is goed, niet te hard en niet te zacht
  • Apart te wassen muziekkastje is verwijderbaar

De Lamaze trusten uil is een heerlijk zachte knuffel met een rustgevend nachtlampje en muziekje. Deze knuffel tover je zo om tot nachtlampje met een heerlijk rustgevend muziekje erbij. Dit knuffeltje is zo veilig dat je hem in het bedje van je baby kan leggen. Je kunt deze knuffel ook aan je baby geven om lekker mee te spelen. Is je baby oud genoeg dan kan hij of zij hem zelf indien gewenst zelf aanzetten. De knuffel zal na het activeren veranderen van kleur en zachte slaapmuziekjes zullen gaan spelen.

Het zachte licht en de zachte muziek is erg aangenaam en kalmerend. Na 5 minuten zal de Lamaze trusten uil vanzelf weer uit gaan. Is je kindje nog niet uitgespeeld dan kan je kindje het buikje van de uil opnieuw indrukken Het uiltje zal dan opnieuw licht gaan geven en begint het muziekje ook opnieuw met afspelen.

De Lamaze trusten uil is gemaakt van verschillende stoffen en zal je kindje blijven intrigeren. Het stimuleert het voelen en aftasten van de verschillende structuren van de gebruikte stoffen. Over het uiterlijk van het uiltje is goed nagedacht. Door het uiterlijk zal dit knuffeltje al snel het lievelingsknuffeltje van je kindje gaan worden.

Deze knuffel is geschikt vanaf de geboorte en kan veilig bij een pasgeboren baby in bed worden gelegd.

Tip voor ouders die dit uiltje overwegen te kopen. De Lamaze trusten uil staat bij aankoop vaak op de demo-stand. Om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten en de verschillende muziekjes moet je hem zelf van de demo-stand afhalen. Dit is eenvoudig te doen op het kastje van het knuffeltje.

De trusten uil kan gewassen worden. Denk er hierbij wel aan om het element in het midden van de uil te verwijderen. Deze is eenvoudig uit de knuffel te halen.

De Lamaze trusten uil is een knuffel en rustgevend nachtlampje en muziekje ineen. Een knuffel om altijd bij je te hebben.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail