Snurkey Knuffel aap

7.2

Algemeen

7.2/10

Kwaliteit

7.2/10

Gebruiksgemak

7.4/10

Duurzaamheid

7.2/10

Prijs

7.1/10

Snurkey knuffel is niet zomaar een knuffel. Het lieve aapje Snurkey kan verhaaltjes en liedjes laten horen die je zelf eerder hebt opgenomen. Zo zijn de stemmen van papa, mama, opa of oma direct herkenbaar voor je kindje en dat geeft natuurlijk een enorm vertrouwd en veilig gevoel. Fijn voor als je kindje gaat logeren of voor een bezoek aan het ziekenhuis.

In de knuffel zit een mp3 speler die met de bijbehorende USB kabel kan worden aangesloten op een computer. De mp3 speler wordt door je computer herkent als een externe drive. Muziek, geluidjes of verhaaltjes die je al hebt kun je eenvoudig in de 3 gelijknamige mappen van de Snurkey knuffel bewaren.

Wil je zelf een verhaaltje inspreken dan kan dat via de Studio optie op Snurkey’s eigen website in vier eenvoudige stappen. Deze optie is alleen geschikt voor computer systemen die draaien op Windows en alleen voor eigenaren van de Snurkey knuffel. Het is aan te raden om de zelf ingesproken verhaaltjes of gezongen liedjes lokaal op je computer op te slaan zodat je ze voor later kunt bewaren en ook nog hebt om opnieuw op de mp3 speler van de Snurkey knuffel te kunnen zetten.

De liedjes, geluiden of verhaaltjes zijn te horen als je op een van de pootjes van Snurkey drukt. Als Snurkey aan is wordt zijn hartje rood verlicht. Dat geeft een extra veilig gevoel bij je kindje.

Snurkey knuffel, het lieve aapje kan verhaaltjes en liedjes laten horen die je zelf eerder hebt opgenomen. Zo is papa of mama altijd dichtbij ook als is je kindje aan het logeren.

– met de stem van papa of mama, geluiden, verhalen en liedjes toevoegen
– online gratis beschikbaar: 5 geluiden, 5 verhalen en 10 karaoke liedjes
– geluidsformaten mp3 en wav
– werkt op Windows systemen
– maakt gebruik van 3 x AA batterijen

Wil je meer lezen over Snurkey ga dan naar zijn website of bekijk de introductie video.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail