Met de Belly babywarmer van Pretura kun je de heet water kruiken vervangen. Met deze babywarmer kun je eenvoudig het bedje van je baby verwarmen en wordt een heet water kruik overbodig. Geen gehannes meer in de nacht met heet water, want de Belly babywarmer wordt namelijk binnen 3 minuten opgewarmt via het stopcontact. De Belly babywarmer is beveiligd met een thermostaat. Deze oplaadbare kruik kan nooit heter worden dan 65 graden. De kruik zal dan ongeveer 3 uur zijn warmte afgeven. Handig om de kruik dus zeker in het begin bij iedere voeding op te warmen.

Je baby wordt geboren maar heeft in het begin moeite met zijn of haar warmte vast te houden. Heel veel baby’s hebben in de eerste weken moeite om hun warmte vast te houden en hierdoor is een kruik voor de eerste weken vaak noodzaak. Niet voor niets dat er een kruik vermeld staat op de lijst van benodigdheden voor de eerste periode. Op de uitzetlijst staat meestal een heet water kruik vermeld. Deze zijn een stuk goedkoper maar hebben wel het risico dat je jezelf kan verbranden zeker als je bijvoorbeeld moe bent in de nacht. Om dit probleem op te lossen hebben ze de Belly babywarmer elektrische kruik ontworpen. Ze zijn wat duurder maar hebben wel een enorm gemak. Daarnaast kun je deze kruik ook gebruiken voor jezelf als je baby de kruik niet meer nodig heeft. Deze oplaadbare kruik wordt standaard geleverd met een witte hoes. Deze kan gewassen worden in de wasmachine.

Even de voordelen van de Belly babywarmer op een rijtje:

  • nooit meer gehannes met heet water
  • in 3 minuten verwarmt naar max 65 graden
  • 3 uur geeft hij zijn warme af
  • verwarmt het babybedje
  • ook geschikt om zelf te gebruiken

De Belly babywarmer is geschikt ter vervanging van de heet water kruik. Met de komst van deze kruik hoef je nooit meer bang te zijn dat je je verbrand. In 3 minuten op te warmen en blijf 3 uur warm.

Is dit niet de kruik die je zocht we hebben nog meer artikelen over elektrische kruiken

FacebooktwittermailFacebooktwittermail