Koozzzi Oplaadbare kruik

Adviesprijs € 39,95
7

Algemeen

7.1/10

Kwaliteit

7.0/10

Gebruiksgemak

7.5/10

Duurzaamheid

6.5/10

Prijs

7.0/10

Pluspunten

  • Laad snel op
  • Altijd een warme kruik zonder heet water
  • Veilig voor in het babybedje

Minpunten

  • Wordt minder warm dan de eerste versie

De KooZzzi oplaadbare kruik is echt een ideale oplossing voor de heet water kruik. Door de komst van deze elektrische kruik kun je nooit meer je vingers verbranden en heb je geen last meer van gestuntel in de nachten met heet water. Je plaatst eenvoudig deze elektrische kruik op zijn oplader, dit kan bijvoorbeeld op je nachtkastje, en binnen 10 minuten heb je een heerlijk warme kruik. Deze babykruik zal ongeveer 5 uur warmte afgeven na dat deze volledig is opgeladen.

De KooZzzi oplaadbare kruik is uniek en super veilig. De KooZzzi oplaadbare babykruik is een zeer goed alternatief voor de heet water kruiken. Ze hadden van Koozzzi het gevoel dat er iets anders moest komen voor die veel te gevaarlijke heet water kruiken. Vandaar dat ze met deze volledig veilige oplaadbare babykruik zijn gekomen.

De KooZzzi kruik werkt met een keramisch plaat die elektrisch wordt verwarmd. Na ongeveer 10 minuten is de kruik volledig opgeladen. Na een kwartier is de kruik op temperatuur waarna de KooZzzi kruik uren lang warmte afgeeft. Het is dus verstandig om de kruik aan te zetten als je bijvoorbeeld begint met de voeding. Is de kruik opgeladen leg dan de kruik in het bedje en als je klaar bent met de voeding kun je je baby heerlijk wegleggen in een voorverwarmd bedje. Meestal is dit alleen nodig bij pasgeboren baby’s die hun warmte nog niet kunnen vasthouden. Er komt geen water, olie of andere vloeistof aan te pas waardoor lekken is uitgesloten. Je kunt de KooZzzi oplaadbare kruik altijd vastpakken, de soft-rubber buitenkant voelt comfortabel aan.

De KooZzzi oplaadbare kruik wordt geleverd met een standaard witte katoenen hoes. Deze hoes is gewoon te wassen op 40 graden en zijn tevens los te verkrijgen indien je ook een reserve hoes wilt hebben. KooZzzi heeft ook hele mooie en trendy hoezen ontworpen die in diverse kleuren tevens los zijn te bestellen. De babykruik heeft maarliefst een garantie van 3 jaar.  De Koozzzi Kruik is uitgebreid getest en voldoet aan de allernieuwste veiligheidsnormen.

De Koozzzi oplaadbare kruik kun je veilig bij je pasgeboren baby leggen in bed. Op dezelfde manier als de heet water kruik. Met de Koozzzi oplaadbare kruik kun je je nooit meer verbranden, wel zo veilig.

Is dit toch niet de babykruik die je zocht? Wij hebben nog meer babykruiken op de site staan waar wij inmiddels al vele ervaringen van ouders hebben mogen ontvangen. Deze zijn per product terug te lezen.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail