Zensy babywarmer

Adviesprijs € 29,95
6.2

Algemeen

5.6/10

Kwaliteit

4.8/10

Gebruiksgemak

7.7/10

Duurzaamheid

5.5/10

Prijs

7.4/10

Pluspunten

  • Warmt binnen 3 a 4 minuten op
  • 5 tot 6 uur een warme kruik voor je baby
  • Niet meer kunnen verbranden aan heet water
  • Verwarmt het bedje van je baby

De Zensy babywarmer is een oplaadbare kruik die in 4 minuten op te warmen is. De Zensy babywamer zal vervolgens 5 uur lang een gelijkmatige warmte afgeven zonder dat er een hitte piek ontstaat. Een groot voordeel van deze kruik is dat hij oplaadbaar is waardoor je alleen stroom nodig hebt en je dus niet moeilijk hoeft te doen met kokend water. Door de gelijkmatige warmte die deze babykruik afgeeft kun je deze elektrische kruik bij je kindje in zijn of haar bed leggen. De kruik is zacht en flexibel waardoor deze makkelijk te vormen is in tegenstelling tot de traditionele heet waterkruik. Voor volledige instructie van de Zensy oplaadbare kruik kunt u het filmpje onderaan deze pagina bekijken.

De Zensy kruik is vanaf de fabriek gevuld met water waardoor u deze kruik nooit hoeft te vullen. Is de kruik eenmaal afgekoeld zul je merken dat deze de lichaamstemperatuur aanhoud van je baby. Zo zal je baby dus ook niet onnodig afkoelen.

De Zensy kruik is voorzien van een veiligheidsthermostaat waardoor de kruik nooit warmer zal worden dan 65 graden. Bij het opladen van de kruik moet u er wel rekening mee houden dat de kruik is afgekoeld naar minimaal 40 graden. De oplaadbare kruik voldoet aan alle strenge Europese eisen en ontwikkeld door een kraamzorg bureau. Zij hebben inmiddels al jaren ervaring met kruiken.

Als de Zensy babywarmer kruik opgewarmd is kun je er een speciaal ontwikkelde hoes om doen waardoor deze kruik 5 tot 6 uur heerlijk warm blijft. De hoezen voor de Zensy zijn verkrijgbaar in verschillende motieven, printjes of gewoon effen. Er zijn een aantal bekende merken die verschillende hoezen hebben ontwikkeld voor de Zensy babywarmer zo kun je dit afstemmen met e.v.t andere producten.  De hoes voor de Zensy babywarmer dien je wel apart aan te schaffen.

Met de Zensy babywarmer, oplaadbare baby kruik warm je het babybedje gemakkelijk op zonder dat je met kokend heet water bezig bent. Een veilige manier om het bedje van je baby te verwarmen.

Ben je de gebruikshandleiding kwijt geen probleem deze kun je hier vinden.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail