Lodger Hopper trappelzak

Adviesprijs vanaf € 39,95
8.6

Algemeen

8.9/10

Kwaliteit

8.9/10

Gebruiksgemak

8.5/10

Duurzaamheid

8.6/10

Prijs

8.0/10

Pluspunten

  • Sluit heel mooi aan
  • Kwaliteit is super
  • Zeer mooi afgewerkt
  • Baby is makkelijk te verschonen door dubbele rits
  • Een echte aanrader

De Lodger Hopper trappelzak is een babyslaapzak zonder mouwen en is uitermate geschikt voor het voorjaar en de zomer. De Lodger Hopper is gemaakt van 100% katoen en voelt echt heerlijk aan. De Lodger Hopper trappelzak is passend gemaakt bij de oksels waardoor deze trappelzak helemaal aansluit op je baby. Baby’s bewegen veel in hun slaap en met deze babyslaapzak is dit geen enkel probleem. De babyslaapzak blijft zitten zoals je hem hebt aangetrokken. De Lodger Hopper trappelzak is voorzien van een speciale ritssluiting. De ritssluiting van de Lodger Hopper is deelbaar in 3. Dit zorgt ervoor dat je makkelijk je baby kan verschonen zonder dat de slaapzak helemaal uit moet. Tevens is deze slaapzak te gebruiken in de autostoel je kunt door de ritssluiting gewoon de gordels omdoen zonder de slaapzak uit te hoeven doen.

Door deze speciale sluiting loopt de ritssluiting verder naar achter door. Groot voordeel hiervan is dat als je baby oud genoeg is om zijn eigen slaapzak uit te kunnen doen dit nu een stuk lastiger wordt. Je ziet vaak dat ouders op een gegeven moment de slaapzak omdraaien zodat de rits aan de achterkant komt. Dat hoeft niet met deze slaapzak want die zit al van achter. Je kunt de Lodger Hopper dus altijd gebruiken zoals hij bedoelt is.

Bij de wat duurdere slaapzakken wordt er vaak vermeld wat de TOG waarde van de babyslaapzak is. Dit is de waarde van de warmte van de slaapzak waarop deze getest is. Deze Lodger Hopper trappelzak heeft een TOG waarde 1. Maar waar staat dit nu voor? Vele weten dit namelijk niet. TOG waarde 1 staat voor Mild. Dit houdt in dat deze slaapzak geschikt is voor de lente en de wat koelere zomerdagen. Je kindje ligt dan met bijvoorbeeld een pyjamaatje in de slaapzak. Wel wordt er dan rekening gehouden met een normale kamertemperatuur en uiteraard weet je als ouder wel wat je kindje nodig heeft. Is de kamertemperatuur tijdens de zomer tussen de 22 en 24 graden dan is het aan te raden de Lodger Hopper trappelzak te dragen met alleen een romper. Een lakentje er over heen is dan niet nodig. Dit is alleen een indicatie en bedenk goed dat jij als ouder prima kan bepalen welke slaapzak en kledingstuk er geschikt is voor je baby op dat moment.

De Lodger Hopper trappelzak is verkrijgbaar in 3 verschillende maten van 0 tot 4 maanden, 4 tot 12 maanden en van 1 tot 3 jaar. Koop de slaapzak op het moment dat je hem nodig hebt, niet ruim van te voren, want dan kun je hem afstemmen op het weer. Tevens is het belangrijk om altijd te kijken naar een passende babyslaapzak. Koop deze nooit op de groei.

De Lodger Hopper trappelzak zonder mouw is zeer geschikt voor de lente en de wat koelere zomerdagen TOG 1 met unieke sluiting…

FacebooktwittermailFacebooktwittermail