In de It’s a Clock  is de grote wijzer het meest belangrijk gemaakt: de wijzer is verlengd en er zit een karaktertje op die langs de uren beweegt. De grote wijzer fietst, rolschaatst, vaart of loopt langs de uren. Kinderen kunnen eenvoudig aflezen welk uur het is.

Midden in de klok zit een gewone wijzerplaat. Iedereen die oud genoeg is om de tijd te lezen op een normale klok kijkt eenvoudig naar het midden en ziet exact hoe laat het is. Een vliegtuig of vogel vliegt door de klok op de secondewijzer.

Zet één van de 6 kaartjes bij het juiste uur en uw kind weet wanneer het tijd is om op te staan, wanneer het tijd is voor lunch, snack, avondeten, of bad of wanneer het tijd is om te gaan slapen.

De beer op de uren wijzer vaart langs de uren. De trein op de minuten wijzer rijdt rond en het vliegtuig op de secondewijzer vliegt door de bol. Kinderen zijn weg van de beweging in deze klok! Zet één van de 5 kaartjes in de klok bij de juiste tijd, en uw kind weet wanneer het op mag staan, wanneer het tijd is voor lunch, snack,avondeten, bad of wanneer het tijd is om te gaan slapen. De klok wordt geleverd met 6 kaartjes in het laatje.
Werkt op 1 “AA” Alkaline batterij
Afmetingen: 25 x 25 x 18cm.

Helaas is dit product niet meer in Nederland verkrijgbaar. Toch nog een gevonden laat het ons dan weten.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail