Alecto kinderwekker

34.95
7.3

Algemeen

7.5/10

Kwaliteit

7.0/10

Gebruiksgemak

7.8/10

Duurzaamheid

7.0/10

Prijs

7.4/10

Pluspunten

  • Eenvoudig te bedienen
  • Voorzien van oplaadbare batterijen
  • Te gebruiken als wekker en nachtlamp

De Alecto Aap kinderwekker leert je kindje heel eenvoudig wat het verschil is om in bed te blijven liggen of op te mogen staan. Jonge kinderen hebben nog geen tijdsbesef en dan is het heel handig om een klok of wekker te hebben om dat bij te kunnen brengen. De Alecto Aap kinderwekker is zeer eenvoudig te bedienen en heel makkelijk uit te leggen aan je kindje. De slaap en wek tijd wordt aangegeven door het gezichtje van het aapje.

Slaapt het aapje dan is het nog geen tijd om op te staan. Dit wordt aangegeven met een kleur en de oogjes van het aapje zijn dicht. Kleurt het aapje geel en zijn de oogjes van het aapje open dan is het tijd om op te staan. Je begint met de regulieren tijden en zodra je kindje de kinderwekker begrijpt kun je de tijden langzaam gaan aanpassen tot een acceptabele tijd. Zeker met het veranderen van de klok is het voor veel kinderen moeilijk aanpassen. Met deze kinderwekker help je je kindje tot een beter besef van tijd. Breng je regelmaat aan in het slaapritme. En krijgt je kindje meer rust en zal het beter begrijpen wanneer hij of zij mag opstaan. Duidelijkheid is hierin heel belangrijk.

Met de Alecto Aap kinderwekker help je je kindje om op de juiste tijd op te staan. Het aapje zal zijn oogjes open doen wanneer het tijd is.

Deze kinderwekker is ook te gebruiken als nachtlampje. Veel kinderen vinden het niet prettig als het helemaal donker is in de slaapkamer. Dit nachtlampje geeft net genoeg licht zodat je kindje een vertrouwd gevoel krijgt in zijn of haar kamer. Daarnaast heeft de Alecto Aap kinderwekker een grappig gezichtje ook dat biedt vertrouwen. Wil je dat je kindje op een bepaalde tijd opstaat dan is de wekker functie ook in te stellen bij deze slaaptrainer.

Deze kinderwekker is draadloos en werkt op oplaadbare batterijen. Eenvoudig op te laden via de meegeleverde USB kabel.

Is dit niet de de kinderwekker die je zocht? Wij hebben verschillende wekkers op onze site staan die reeds beoordeeld zijn door onze ervaringsdeskundigen de ouders en hun kinderen. Hierdoor is het makkelijker om de juiste keuze te maken. Hebben wij niet hetgeen je zocht via bol zijn er nog veel meer te bekijken.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail