Adviesprijs € 54,95
7.4

Algemeen

7.9/10

Kwaliteit

7.5/10

Gebruiksgemak

7.0/10

Duurzaamheid

7.5/10

Prijs

7.0/10

Pluspunten

  • Heel functioneel en leert je kindje heel vroeg op de juiste tijd opstaan
  • Klok en wekker functie dus langer te gebruiken
  • Ook te gebruiken als nachtlampje
  • Opstaan op de juiste tijd kun je je kindje heel vroeg leren

Minpunten

  • De bediening blijft wat lastig bij dit soort klokken

Kidsleep blijft doorontwikkelen met deze uitgebreide kinderklok met wekker functie. Vanaf nu is de Kidsleep kinderklok en wekker beschikbaar. De klok van Kidsleep combineert de oude en vertrouwde functies van de kidsleep kinderwekker met een kinderklok. Met deze kinderklok kunt je je kindje spelenderwijs bekend maken met klokkijken en heb je een wekker voor kinderen die reeds naar school gaan of wanneer je kind moet opstaan. Je kunt deze klok ook gebruiken om je kindje te leren wat langer in zijn of bed te laten liggen en er pas uit te komen als het lampje op spelen staat. Dit gaat op zo’n eenvoudig manier dat zelf hele jonge kinderen dit zullen begrijpen.

Het voordeel is dat deze wekker klok nog langer gebruikt kan worden dan de originele kidsleep. Hij is ideaal om je kindje te leren om op een normale tijd het bed uit te komen. Jonge kinderen hebben nog geen bewustzijn van tijd en met deze klok kunt je je kind leren wanneer hij of zij het bed uit mogen komen. Door middel van plaatjes wordt dit in eerste instantie duidelijk uitgelegd en zul je merken dat je kind dit snel zal begrijpen. Zo weten ze of het ochtend is en hun bedje uit mogen komen of papa of mama mogen roepen.

Met de Kidsleep kinderklok heb je niet alleen een klok maar ook een wekker. Afzonderlijk te gebruiken. Deze klok groeit met je kindje mee. Je kunt met deze klok al vroeg beginnen.

De klok is te gebruiken met of zonder wekker functie dus het zal indien gewenst alleen maar aangeven dat je kind mag opstaan. Indien je ergens heen gaat kunt u natuurlijk de wekker functie gebruiken om uw kind op te laten staan. De klok bestaat uit 3 functies:

– Traditioneel nachtlampje voor pasgeborenen
– Opstaan of nog even omdraaien – lampje voor peuters
– Wekker functie voor de kleuters die al naar de basisschool gaan.

De peuter kinderklok is verkrijgbaar in twee kleuren blauw en roze. Is dit toch niet de kinderklok of kinderwekker die je voor je kindje zocht. Wij hebben verschillende kinderwekkers op de site staan, waar wij inmiddels al vele ervaringen van ouders hebben mogen ontvangen.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail