Kidsleep Kinderwekker

Adviesprijs € 49,95
8.6

Algemeen

8.7/10

Kwaliteit

8.8/10

Gebruiksgemak

8.6/10

Duurzaamheid

8.8/10

Prijs

8.0/10

Pluspunten

  • Leert je kindje op de juiste tijd uit bed te komen
  • Met wekker functie
  • Eenvoudige bediening
  • Werkt via netstroom

De kidsleep kinderwekker is speciaal om jonge kinderen te leren om op een acceptabele tijd uit bedje te komen of papa of mama te roepen.  Met de Kidsleep kinderwekker leren ze dit heel eenvoudig en snel. Het geluid van de eerste auto, de eerste zonnestralen, de vogeltjes die fluiten, kunnen kinderen de indruk geven dat het tijd is om op te staan ook al is het eigenlijk nog veel te vroeg. Door deze ochtend activiteiten kunnen zowel ouders als kinderen slaap tekort komen en de dag niet fit beginnen. De oplossing voor dit probleem komt van een Zwiterse vader die deze kinderwekker heeft ontworpen. Met de Kidsleep kinderwekker leert je kindje spelenderwijs zelfstandig op de juiste tijd op te staan.

Eenvoudig…

Het principe is heel eenvoudig: de kidsleep kinderwekker heeft 2 plaatjes: een van een konijntje dat met zijn rugzakje op buiten wandelt en een van het konijntje dat lekker in zijn bedje ligt te slapen. Afhankelijk van de instelling die de ouders doen, brandt het lampje achter een van de plaatjes. Als het kind wakker wordt hoeft hij alleen maar naar zijn vriendje te kijken en zijn voorbeeld te volgen.

Op staan of Slapen?

Als het wandelende konijntje is verlicht kan het kind opstaan en bijvoorbeeld op zijn kamer gaan spelen. als het slapende konijntje verlicht is weet het kind dat hij of zij ook nog even lekker verder mag slapen.

Naar bed gaan

Ook bij het naar bed gaan kun je er al een ritueel van maken om het lampje bij het wakkere konijntje uit te laten gaan en bij het slapende konijntje te laten branden zodat het kind weer dat het tijd is om te gaan slapen. Je kunt het lampje de gehele nacht laten branden zodat het tevens als nachtlampje dienst doet.

Digitaal klokje

Aan het lampje dit een digitaal klokje dat door de ouders is in te stellen op de “opsta-tijd”. Afhankelijk van de gekozen menu optie gaat om deze tijd het lampje van het slapende konijntje uit en van het wakkere konijntje aan en kan de haan gaan kraaien. De wekker functie is leuk voor bijvoorbeeld schoolgaande kinderen zodat ze spelenderwijs leren omgaan met de wekker.

Veiligheid

De Kidsleep roze en blauw wordt geleverd met adapter en wordt aangesloten op het stopcontact. De kidsleep groen (globetrotter) is speciaal ontworpen voor onderweg. Deze kidsleep kinderwekker gaat op batterijen en is een stuk kleiner dan de roze en de blauw kidsleep.  Doordat deze op batterijen gaat is deze kinderwekker geschikt voor op vakantie naar het buitenland of op de camping.

“Met de kidsleep kinderwekker kun je je kinderen leren op een acceptabele tijd op te staan of om papa of mama te roepen. Met de kidsleep kindwekker komt er mee controle over de tijd.”

De kidsleep kinderwekker is geen speelgoed! zorg ervoor dat kinderhandjes niet bij het lampje kunnen. Apparaten met snoeren zijn niet geschikt voor kinderhandjes! Meegeleverd worden 2 platen om te kunnen wisselen, gebruiksaanwijzing in het Nederlands. Inmiddels zijn alle kidsleep kinderwekkers voorzien van LED verlichting. Er is een filmpje van de kidsleep kinderwekker gemaakt de kun je via deze link bekijken.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail