De Louba beer is uitgevoerd met een kastje waarbij de hartslag is nagebootst van de moeder. Dit geluidje is natuurlijk heel herkenbaar voor uw baby want dit geluid hebben ze in de buik 9 maanden gehoord. Door dit geluid bij uw baby in het bedje te leggen zal het een rustgevend effect opleveren. Het is belangrijk om zo snel mogelijk met de beer te beginnen als uw baby geboren is. Het is namelijk zo dat als u niet binnen 8 weken begint uw baby niet meer gevoelig is voor het hartslaggeluid en zal het niet het gewenste resultaat geven.

Als u na 8 weken met de louba beer begint is het wel voorzien van een muziekje. Het voordeel van het geluidskastje is dat het aanslaat op het moment dat uw baby gaat huilen waarnaar de beer zijn vertrouwde muziekje of hartslag weer zal gaan afspelen. Is uw baby weer stil zal het na 4 minuten vanzelf weer uit gaan.

In tegenstelling tot andere beertjes met hartslag geluiden heeft de Louba beer nog een bijkomend voordeel. De beer is namelijk uitgevoerd met een warmtezakje. Dit warmte zakje kunt u bijvoorbeeld gebruiken als uw baby buikkrampjes heeft en u zult merken dat dit heerlijk zal zijn voor uw kindje. Het warmte zakje kunt u eenvoudig opwarmen in een pan met water of in de magnetron. Ook oudere kinderen vinden dit heerlijk in bed waardoor de Louba Beer met uw kindje mee groei en zijn of haar grootste vriend zal worden.

De Louba beer zal zorgen voor rust en troost voor uw baby!

FacebooktwittermailFacebooktwittermail