b-kids tell me a story

€ 39,99
6.8

Algemeen

6.9/10

Kwaliteit

7.0/10

Gebruiksgemak

6.8/10

Duurzaamheid

6.7/10

Prijs

6.5/10

Pluspunten

  • Mooi vormgegeven nachtlampje
  • Mooi warm licht

Minpunten

  • Gaat naar 10 minuten uit
  • Uitleg is beperkt

Je kindje heeft moeite om in slaapt te vallen? Vind het eng in het donker? Het B-kids tell me a story nachtlampje kan hierbij uitkomst bieden. Dit nachtlampje heeft een aantal bijzondere en unieke eigenschappen die je kindje kan helpen bij het in slaap vallen. Het is niet alleen een nachtlampje met maar liefst 50 verschillende slaapliedjes, maar het is ook een lampje wat vanaf een speciale App (Bkids Bedtime Story) bedient kan worden en zo alle verhaaltjes en slaapliedjes kan afspelen. De app is standaard voorzien van 6 verhaaltjes je kunt er ook zelf nieuwe verhaaltjes aan toevoegen zelfs met je eigen stem.

Het B-kids tell me a story nachtlampje…

Het nachtlampje geeft een zacht lichtje die net genoeg licht geeft om de kamer in een schemer te kunnen zien. Door het hengsel aan het lampje is dit nachtlampje zelfs mee te nemen naar de wc en hoeft je kindje dit dus niet te doen in het donker. Handig als je kindje al wat ouder is en zelfstandig naar de WC gaat. Het lichtje veranderd van kleur deze is instelbaar naar een gewenste kleur. Door de USB kabel is de B-Kids tell me a story op te laden via de bijgeleverde oplaadbare batterijen. Dit scheelt een hoop batterijen, zorg er alleen wel altijd voor dat hij is opgeladen zodat je geen teleurstellingen hebt voor het slapen gaan. Alles is in te stellen op het nachtlampje of via de gratis app die verkrijgbaar is voor dit lampje. Dit nachtlampje is voorzien van LED verlichting wat ervoor zorgt dat de batterijen lang mee gaan. Je hoeft hem dus niet iedere dag op te laden.

Het B-kids tell me a story lampje als verhalen verteller…

Leuk aan dit lampje is dat deze een aantal verhaaltjes kan vertellen. Ideaal als je kindje moeite heeft om in slaap te vallen. Je kunt er een avond ritueel van maken en om af te sluiten de B-kids tell me a story aanzetten en hem vervolgens een verhaaltje te laten afspelen. Wil je daarna nog een muziekje afspelen, kan dat, want je kunt hem namelijk via Bluethooth verbinding met je telefoon bedienen. Nu kun je alles op afstand doen, handig als je wil dat het rustig blijft op de kinderkamer.

Het is mogelijk om een 10 minuten timer in te stellen dan gaat het nachtlampje vanzelf uit. Te gebruiken als nachtlampje, voorleeslampje of als je kindje even naar de WC moet in de nacht. Dit lampje is voor iedere leeftijd geschikt en groeit gewoon met je kindje mee. Er is een uitgebreide video gemaakt van dit nachtlampje.

Het B-kids tell me a story nachtlampje is helemaal in te stellen naar de wensen van je kindje. Groeit mee met je kindje en is geschikt vanaf de geboorte. Met heel veel verschillende melodieen, verhaaltjes en geluidjes. Een favoriete kleur, deze is ook aan te passen. Een prachtige lamp die op iedere kinderkamer past.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail