Babyzoo wandlamp

39.99
7.3

Algemeen

7.3/10

Kwaliteit

7.5/10

Gebruiksgemak

7.5/10

Duurzaamheid

7.1/10

Prijs

7.0/10

De BabyZoo wandlamp draadloos verlicht de babykamer in de avond met zijn sfeervolle nachtlampje en op de dag zorgt deze wandlamp voor een leuke decoratie van de babykamer. Deze wandlamp, nachtlamp kun je overal in de babykamer ophangen en is draadloos waardoor je geen lelijke en gevaarlijke bedrading hebt lopen op de babykamer.

Het nachtlampje is met een druk op de knop aan te zetten en zal ca. 12 minuten aan staan, daarna gaat de Babyzoo wandlamp vanzelf uit. Het nachtlampje wordt niet warm door de LED verlichting die in de BabyZoo wandlamp zit. Hierdoor is dit lampje ideaal en geschikt voor op de babykamer. De wandlamp werkt op 3 x AAA batterijen. De batterijen zullen lang meegaan aangezien dit lampje is voorzien van LED verlichting. De batterijen zijn overigens makkelijk te vervangen.

Het aapje Momo wordt compleet gemaakt door de bijgeleverde stickers. Nu kun je zelf de draadloze Babyzoo wandlamp op de muur maken en zorgt het voor een mooie verfraaiing van de babykamer. De stickers zijn makkelijk op de muur te bevestigen rond om het hoofdje van het BabyZoo aapje.

Er zijn 2 verschillende nachtlampjes een met roze accenten en een met blauwe accenten. Die zijn terug te vinden in de blaadjes van de boom van slingeraapje Momo. Je dient er wel rekening mee te houden dat de batterijen niet standaard bij dit product worden geleverd.

De Babyzoo wandlamp is een leuke draadloze wandlamp die eenvoudig te bevestigen is en naast nachtlampje ook een leuke decoratie is voor op de babykamer.

De afmetingen van de Babyzoo wandlamp incl. de sticker is ongeveer 65 x 65 cm. Een heerlijk nachtlampje die ervoor zorgt dat je kindje nooit meer bang hoeft te zijn in het donker.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail