Kidsleep lantaarn

Adviesprijs € 39,95
7.5

Algemeen

7.5/10

Kwaliteit

7.4/10

Gebruiksgemak

7.4/10

Duurzaamheid

7.4/10

Prijs

7.6/10

Het kidsleep lantaarn nachtlampje is een leuk en handig nachtlampje voor iedere kinderkamer. Door het zachte licht kan dit nachtlampje al vanaf de geboorte dienen als subtiele nachtverlichting. Is je kindje al wat ouder dan is het nachtlampje door de lantaarn vorm makkelijk mee te nemen wanneer je kindje ’s nachts naar het toilet moet en bang is om in het donker naar de badkamer of het toilet te lopen. Het nachtlampje is verkrijgbaar is 2 basiskleuren, roze en blauw en heeft als decoratie een blij konijntje dat vrolijk zwaait.

Het kidsleep nachlampje kan heel gemakkelijk op 2 licht sterktes worden ingesteld door op het handvat te drukken. Wanneer je 1 keer drukt geeft het lampje een zacht licht, waardoor het als bedlampje naast het bed gebruikt kan worden. Druk je 2 keer dan brandt het lampje wat feller en is het geschikt om als lantaarn te gebruiken. Ook kan het nachtlampje van kleur veranderen door er 3 keer op te drukken. Kleuren groen, geel, blauw en roze wisselen elkaar dan af. De Kidsleep lantaarn nachtlamp is weer uit te zetten door er 4 keer op te drukken.

Naast de verschillende lichtinstellingen beschikt dit nachtlampje over 4 verschillende slaapliedjes waarvan 2 muziekjes, het geluid van een  fontein en van een geruststellende hartslag. Het volume kan worden ingesteld zodat je kindje ontspannen in slaap kan vallen.

Het kidsleep lantaarn nachtlampje is ideaal te gebruiken als nachtlampje. Geschikt vanaf de geboorte en als je kindje wat ouder is ook ideaal als lantaarn om te gebruiken om naar de WC te gaan in de nacht.

– Eenvoudige bediening: door verschillende keren te drukken op het handvat kun je de lichtsterktes van het lampje veranderen.
– De lantaarn werkt op batterijen of met de meegeleverde adapter.
– Makkelijk mee te nemen
– Verkrijgbaar in 2 kleuren: roze en blauw
– Afmetingen: 20 cm
– LED verlichting

Is dit toch niet het nachtlampje wat je zoek voor je kindje. Wij hebben verschillende lampjes op onze site staan met inmiddels al vele ervaringen van ouders. Hierdoor is het makkelijker om de juiste keuze te maken.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail