Lou Nachtlampje

39,95
7.1

Algemeen

8.4/10

Kwaliteit

7.8/10

Gebruiksgemak

6.3/10

Duurzaamheid

7.0/10

Prijs

6.0/10

Pluspunten

  • Een nachtlampje en leeslampje in 1
  • Lichtintensie in te stellen
  • Uiltje in verschillende kleuren verkrijgbaar
  • LED verlichting dus wordt niet heet

Het Zazu Lou nachtlampje in de vorm van een uiltje. Om het uiltje zit een ring, waardoor er met dit nachtlampje verschillende licht intenties te creëren zijn. Dit nachtlampje kan door de ring niet alleen gebruikt worden als nachtlampje voor het slapen gaan, maar kan ook gebruikt worden als leeslampje. Even voor het slapen gaan een boekje lezen met Lou het uiltje. Het Lou nachtlampje is eenvoudig te verplaatsen als u gebruik maakt van batterijen. Het Lou nachtlampje is ook aan te sluiten op het netstroom. Je kunt het Lou nachtlampje voorzien van batterijen voor het voorlezen en als je kindje gaat slapen Lou aansluiten op het netstroom. Dit is aan te raden aangezien je kunt instellen dat dit nachtlampje de hele nacht aan staat. Uiteraard hoeft dit niet. Je kunt dit hele nachtlampje naar wens instellen.

De ring om dit nachtlampje is apartje van het uiltje in te stellen. Achter op het nachtlampje zit de aan en uit knop. Daarnaast is de achterkant van dit nachtlampje voorzien van 2 schuifknopjes zodat u de intensiteit van het nachtlampje kan instellen. De ring heeft een wit licht en het uiltje is roze, blauw of grijs.

Het Lou nachtlampje is voorzien van een geluidssensor en kunt u instellen als u ervoor kiest dat het lampje gedurende de nacht uit staat. Indien u dit instelt zal Lou aangaan als uw kindje begint te huilen. Voor op het lampje zitten 3 knopjes. Een voor de ring en een voor het uiltje en een aan en uit knop. Wilt u dat Lou het uiltje de hele nacht aan is drukt u dit knopje een keer in. Indien u gebruik wil maken van de sensor en timer drukt u de ring en of het uiltje 2 sec in. De bediening van dit nachtlampje is zeer eenvoudig en is voor iedereen in te stellen.

Het Lou nachtlampje kan gebruikt worden als nachtlampje maar ook als voorleeslampje. Het gezellige uiltje wat je kindje gerust kan stellen als het bang is in het donker.

Wil je nog meer informatie of heb je een vraag die wij niet kunnen beantwoorden over het Lou nachtlampje van Zazu kun je ook terecht bij de leverancier.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail