Dr Brown Fles

Adviesprijs vanaf € 6,99
8.2

Algemeen

8.3/10

Kwaliteit

8.4/10

Gebruiksgemak

8.1/10

Duurzaamheid

8.1/10

Prijs

8.1/10

Pluspunten

  • Verminderd darmkrampjes
  • Worden aangeraden door meerder ziekenhuizen
  • De flessen zijn geweldig
  • Maakt zijn beloftes waar

Minpunten

  • Het ventiel is wat lastig schoon maken

De Dr Browns fles heeft een uniek systeem wat ervoor zorgt dat je baby tijdens het drinken geen lucht binnen krijgt. De Dr Browns babyfles zorgt er tevens voor dat je baby geen last van zijn of haar oortjes kan krijgen, omdat er geen druk meer kan ontstaan in de babyfles. De Dr Browns fles is voorzien van een Natural Flow- ventielsysteem dat voorkomt dat de fles vacuüm gezogen kan worden. Dit zorgt er weer voor dat er een gezonde manier van drinken ontstaat die voorkomt dat je baby last krijgt van zijn of haar oortjes, boeren, spugen en/of darmkrampjes.

Met de Dr Browns fles kun je je baby de fles geven zonder dat het lucht binnen krijgt.

Uit onderzoek is gebleken dat het ventielsysteem zo goed werkt dat de voedingsstoffen in de melk, dat kan kunstvoeding zijn maar natuurlijk ook borstvoeding, niet vervliegen tijdens het drinken. Hierdoor krijgt je baby alle benodigde voedingsstoffen gewoon binnen. Kortom heb je een baby die last heeft van veel darmkrampjes, boeren, spugen en/of zijn of haar oortjes dan is het overstappen of beginnen met de Dr Browns babyfles zeker de moeite waard.

Deze babyfles voorkomt last van de oortjes, veel boeren, winden en last van buikkrampjes.

De Dr Browns fles is verkrijgbaar in 2 verschillende maten de 120 ml babyfles en de 240 ml babyfles. Daarnaast kun je nog kiezen tussen een brede hals of een smalle hals fles. De flessen van 120 ml zijn in een neutrale kleur en transparant verkrijgbaar. De grotere flessen daarentegen zijn er in verschillende gezellige kleurtjes. Dr Browns heeft ook nog een speciale prematuur fles. Deze fles is speciaal gemaakt voor baby’s die te vroeg zijn geboren en waarbij de 120 ml fles nog te groot is. Bij de babyfles vind je altijd een drink speen. Dit is standaard bij de gewone fles een fase 1 speen. Zodra je baby oud genoeg is kun je naar fase 2 overstappen, dan zal het drinken sneller gaan. Je merkt vanzelf wanneer je baby hieraan toe is. Gaat dit nog te langzaam dan kun je nog door naar fase 3 speen. Wil je je baby pap gaan even of dikkere melk dan kun je ook gebruik maken van de pap speen. Deze zijn allemaal los te verkrijgen.

De flessen zijn allemaal BPA vrij. Dit betekent dat ze vrij van schadelijke stoffen zijn zoals PVC, lood en ftalaten. Wil je toch liever geen plastic babyfles dan zijn er ook de glazen flessen van Dr Browns met het speciale ventiel systeem.

De gebruiksaanwijzing in verschillende talen van de Dr Brown baby fles

FacebooktwittermailFacebooktwittermail