Veel kinderen zijn bang in het donker en hebben veel al genoeg aan een klein beetje licht in hun kamer. Bij het Zzzoolight mini nachtlampje kan je kindje heerlijk wegdromen zonder nog bang te hoeven zijn in een donkere kamer. Het grappige van dit nachtlampje is dat deze kan veranderen van kleur. Zo kun je er iedere keer weer een ander nachtlampje van maken en de sfeer in de kamer veranderen. Je zult merken dat je kindje al heel snel een voorkeur gaat krijgen welk licht hij of zij mooi vindt.

Door 2x te klappen in je handen zal dit nachtlampje veranderen van kleur. Er zijn maar liefst zeven kleuren te kiezen, zoals rood, groen, blauw, geel, paars, aqua en wit. Is je kindje oud genoeg dan kan hij of zij het nachtlampje dus zelf bedienen zonder dat het aan het nachtlampje hoeft te zitten of aan een stroomkabel met schakelaar. Je kunt er zelfs een avondritueel van maken en afsluiten met welke kleur het nachtlampje moet gaan worden. Het Zzzoolight nachtlampje is verkrijgbaar in 4 verschillende dieren de vis, de olifant, de pinguin en de kat. Het Zzzoolight nachtlampje werkt op het netstroom.

Het lampje is niet groot waardoor het weinig ruimte zal innemen in de kinderkamer. De afmetingen van dit nachtlampje zijn afhankelijk van het gekozen dier ongeveer 13 x 12 x 17 cm. Met de komst van de Zzzoolight nachtlamp hoeft je kindje niet meer bang te zijn in het donker. Van het Zzzoolight nachtlampje is ook een groter model gemaakt indien deze te klein is.

De Zzzoolight mini nachtlampje is een nachtlampje in de vorm van een dier. Door twee keer in je handen te klappen verandert het lampje van kleur.

Het Zzzoolight mini nachtlampje is ook heel leuk om cadeau te geven. Het is verkrijgbaar in een transparante cadeauverpakking.

Is dit niet het nachtlampje wat je zocht. We hebben al vele nachtlampjes getest samen met onze testouders. Bij ieder product vind je onder aan de pagina de ervaringen van ouders.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail