De Snoozebaby wikkeldeken is gemaakt van een heel zachte teddy stof aan de buitenkant en de binnenkant is gemaakt van 100% katoen. Dit houd je kindje lekker warm en is door zijn katoenen binnenkant heerlijk comfortabel. De Snoozebaby wikkeldeken is ideaal voor pasgeboren baby’s die nog lekker warm gehouden moeten worden. De Snoozebaby wikkeldeken is makkelijk in gebruik en is voorzien van extra voetjes zodat je baby heerlijk in deze wikkeldeken kan slapen zonder dat het zichzelf bloot trappelt. Makkelijk voor in de box, nu hoef je je baby niet wakker te maken als het in je armen in slaap is gevallen maar kan je het lekker laten slapen Ook als je kindje uit bad komt is deze wikkeldeken een ideale oplossing.

De Snoozebaby wikkeldeken bestellen? Dat kan bij een van de onderstaande winkels:

Logo Babypark

De Snoozebaby Trendy Wrapping zoals deze wikkeldeken genoemd wordt is maar liefst 80 bij 80 cm, is voorzien van een capuchon en is met drukknoopjes dicht te maken om je baby heen, zo blijft je kindje heerlijk warm.

Nog een bijkomend voordeel is dat ze rekening gehouden hebben met een autostoel, de wikkeldeken heeft namelijk knoopsgaten om de wikkeldeken door de riemen van de autostoel te doen waardoor de Snoozebaby wikkeldeken goed op zijn plaats blijft liggen. Als extraatje is deze wikkeldoek ook nog eens voorzien van labeltjes waar u baby als het wat ouder is heerlijk mee kan spelen en knuffelen. Kortom een complete wikkeldeken die je baby warm houdt in de autostoel als het uit bad komt of net uit bedje is.

Wij hebben veel ervaring met de Snoozebaby Wikkeldeken en vinden hem qua prijs en kwaliteit erg goed. Het materiaal is echt heel zacht en met deze wikkeldoek kun je veel kanten op. Alles is goed afgewerkt en de wikkeldoek komt na veelvuldig wassen in volle kleuren weer uit de was.

De Snoozebaby wikkeldeken is verkrijgbaar in meerdere kleuren, licht roze, licht blauw, delfts blauw, Bubble Bruin, en Organic Grijs. De Organic Grijs is iets duurder dit komt omdat het materiaal Organic is wat de wikkeldeken nog zachter maakt.

“Met de Snoozebaby wikkeldeken houd je je baby heerlijk warm. Of je hem nu gebruikt als je baby net uit bed komt, uit bad of als je lekker op pad gaat. Met de labels aan de Snoozebaby wikkeldeken kan je baby spelen handig als je je baby aan het verschonen bent. Een betaalbare mooi uitgevoerde wikkeldeken.”

FacebooktwittermailFacebooktwittermail