Babylonia Tricot Slen draagdoek

Adviesprijs € 69,95
8

Algemeen

8.2/10

Kwaliteit

8.4/10

Gebruiksgemak

7.6/10

Duurzaamheid

8.3/10

Prijs

7.6/10

Pluspunten

  • gemaakt van gerecyclede PET flessen
  • Maar op 1 manier vast te maken
  • Koel in de zomer
  • Comfortabel in de winter
  • Te gebruiken vanaf de geboorte

De Babylonia Tricot Slen Cool is een draagdoek die gemaakt is van gerecyclede PET flessen. Het is een bijzondere vezel, ook wel de Newlife™ garen genoemd, die ervoor zorgt dat deze draagdoek super licht is en zeer snel droogt. De Babylonia Tricot Slen Cool weegt bijna niets, maar is wel even sterk als alle andere geweven draagdoeken. Met een lichte stretch wordt het zeer eenvoudig om de draagdoek om te doen en past zich perfect aan jou en je kindje. De draagdoek is vocht regulerend en ademend. Hierdoor voelt deze draagdoek heerlijk cool in de zomer aan en comfortabel in de winter. Je kunt je baby in deze draagdoek op 2 verschillende manieren dragen zowel liggende als rechtop.

Deze draagdoek voelt heel soepel aan door de unieke vezel waarvan hij gemaakt is. Hierdoor sluit de Babylonia Tricot Slen Cool volledig aan. Deze nieuwe vezel heeft nog een bijzondere eigenschap namelijk dat deze bijna direct droog is. De stof van deze draagdoek voert het vocht makkelijk af en droogt snel. De Tricot Slen Cool is zeer gebruiksvriendelijk. Je kunt deze draagdoek gewoon wassen in de wasmachine en hoeft niet gestreken te worden.

Met de Babylonia Tricot Slen Cool kun je je baby gaan dragen vanaf de geboorte. Je baby in de draagdoek dragen is wellicht in het begin even puzzelen. Je zult merken dat het heel gemakkelijk gaat. De Babylonia Tricot -Slen Cool is maar op een manier te knopen dus je hoeft het maar op 1 manier te leren.

Bekijk de folder van de Babylonia Tricot Slentton]

De Babylonia Tricot Slen Cool is gemaakt van 100% Newlife garen, een unieke en gecertificeerde vezel, gemaakt van gerecycleerde PET flessen. Hierdoor is deze draagdoek ideaal in de zomer en de winter.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail