Wallaboo Wikkeldeken

Adviesprijs v.a. € 39,95
7.9

Algemeen

8.0/10

Kwaliteit

8.0/10

Gebruiksgemak

8.2/10

Duurzaamheid

8.0/10

Prijs

7.5/10

Pluspunten

  • In verschillende stoffen en designs
  • Geschikt voor elk seizoen
  • Duurzaam, goede kwaliteit ook bij veelvuldig wassen

De Wallaboo wikkeldeken, wrapper houd je baby heerlijk warm en blijft op zijn plaats door de speciale ronde vorm en de klittenband sluiting. Het beste alternatief voor losse dekentjes die wegglijden of te warm of te koud zijn. De speciale zak voor de beentjes zorgt ervoor dat je baby de deken niet los kan trappelen. Voor gebruik in een wipstoeltje, de box, het autostoeltje of de kinderwagen.

Door zijn vorm vouw je deze wikkeldeken eenvoudig om je baby heen…

In deze wikkeldeken zitten speciale gaten zodat uw deze makkelijk kan bevestigen in het autostoeltje en blijf de wikkeldeken goed op zijn plaats liggen. Zeker voor de pasgeboren baby´s is dit ideaal want zo blijft je baby heerlijk warm.

Ideaal voor het gebruik in huis maar ook onderweg…

De Wallaboo wikkeldeken heeft een speciale bloem vorm waardoor je je baby heerlijk in deze doek kan wikkelen. Hierdoor sluit de wrapper helemaal aan, aan je baby en zal deze goed op zijn plaats blijven liggen. Ook als je je baby even te slapen legt in de box bijvoorbeeld. Ideaal voor pasgeboren baby’s die nog moeite hebben met hun warmte vast te houden. Ga je op pad met je baby kan deze makkelijk in de autostoel bevestigd worden en kan je baby zich tijdens de rit niet bloot leggen.

We zetten alle voordelen van deze wikkeldeken even op een rijtje:

– Makkelijk te sluiten met klittenband en past dus altijd
– Geschikt voor alle seizoenen
– Speciale zak voor de beentjes
– Met de twee drukknopen maak je een capuchon
– Heerlijk ruim: 85 cm, geschikt voor 0-12 maanden
– Veilig voor onderweg: geschikt voor 3- en 5-puntsgordel
– Machine wasbaar op 30 graden

De Wallaboo wikkeldeken is verkrijgbaar in verschillende stoffen en patronen. Zo kun je je wikkeldeken volledig afstellen aan je eigen wensen. Hierdoor zijn ze geschikt voor iedere seizoen.

De Wallaboo wikkeldeken een heerlijke wrapper voor zowel de winter als de zomer…

Is dit toch niet de wikkeldeken die je zocht! Wij hebben nog meer wikkeldekens op onze site staan. Inmiddels hebben wij deze artikelen ook aan mogen vullen met ervaringen van ouders. Zo wordt het maken van de keuze voor het juiste product geen moeilijke keuze meer.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail