De bornfree traingsbeker is gemaakt van een zachte drinktuit waardoor het makkelijk en aangenaam drinken wordt door deze beker. In de drinktuit zit een antilek systeem waardoor het voorkomen worden dat uw kindje morst als uw kindje drinkt. Door het bornfree systeem beperkt deze drinkbeker, trainingsbeker het vacuüm zuigen waardoor er geen druk op de oortjes van uw kindje ontstaat.

Deze trainingsbeker is gemaakt van een veilig plastic dat 100% vrij is van Bisfenol, (beter bekend als BPA), ftalaten en PVC. Deze stoffen kunnen zeer schadelijk zijn voor uw kindje waarbij u zich bij deze drinkbeker zich daar niet druk over hoeft te maken.

De zachte wat langere tuit helpt uw kindje om gemakkelijker over te stappen naar een gewone drinkbeker. De unieke vorm van de tuit van de beker verzacht tevens het pijnlijke tandvlees bij het doorkomen van de melk tanden.

Door het ventielsysteem, het antilek systeem in deze drinkbeker voorkomt u dat uw kindje krachtig moeten zuigen wat kan leiden tot middenoorontsteking. Bij deze trainingsbeker zitten ook handgrepen die eenvoudig van de beker los te koppelen zijn.

De trainingsbeker van Bornfree is vaatwasmachine bestendig.

Wij zijn op zoek naar uw mening over de bornfree traingsbeker, heeft u ervaringen met deze beker willen wij dit graag van u weten. Tevens is het mogelijk deze beker te testen en uw mening over deze trainingsbeker met ons te delen.

Is dit niet de antilekbeker die je zocht. Deze beker is inmiddels namelijk niet meer te verkrijgen. Wij hebben nog veel meer bekers op de site staan waar wij inmiddels vele ervaringen van ouders hebben mogen ontvangen.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail