ISI Mini drinktrainer

8,50
8.4

Algemeen

8.5/10

Kwaliteit

8.6/10

Gebruiksgemak

8.7/10

Duurzaamheid

8.2/10

Prijs

8.0/10

Zonder knoeien je kindje laten drinken dat kan met de ISI Mini drinktrainer. Je kind laten drinken zonder te knoeien is met een gewone beker niet te doen. Meest voorkomende problemen zijn bekers die lekken, te sterke antilek waardoor kinderen niet meer willen drinken of een beker die even werkt en al heel snel lekt. ISI Mini heeft hier iets op gevonden. De nieuwste innovatie op drink gebied voor je kindje. Wij hebben samen met onze testouders dit product uitvoerig getest.

De ISI MIni drinktrainer geen beker maar een systeem die je eenvoudig op je huidige flessen kunt plaatsen, daar hebben de meeste ouders er toch genoeg van en worden de flessen nog wat langer gebruikt. Beter voor het milieu. Het systeem is te plaatsen in een fles en is voorzien van een rietje. Door het antilek systeem wat in het rietje zit zal de limonade er in de juiste verhoudingen uitkomen.

De ISI mini drinktrainer is op bijna ieder fles te draaien. Alleen dit systeem nodig en hergebruik de babyflessen. Goed voor het milieu.

Door deze beker leert uw kindje drinken zonder te koeien en kan het al heel vroeg zelfstandig drinken vanwege het antilek systeem. Daarnaast maakt het niet uit of uw kind de fles op zijn kop houdt of dat het uit het riet zuigt. In beide gevallen komt er limonade uit de beker.

Het rietjes van dit drinksysteem is volledig vrij van schadelijke stoffen en BPA vrij. De ISI Mini drinktrainer tovert een babyfles zo om naar een antilek beker met rietje. De verpakking bestaat uit een antilek systeem, een rietje, een adapter (voor brede flessen) en een schoonmaakborsteltje om het rietje schoon te kunne maken.

De voordelen van dit drink systeem nog even op een rij:

Is te plaatsen op bijna iedere babyfles, AVENT, Difrax, Hema, Prenatal, Nuby, Beaba en nog veel meer..

– Je kindje leert drinken zonder te knoeien
– Handig voor onderweg
– Makkelijk schoon te maken door het borsteltje
– Zowel geschikt voor brede flessen als smalle flessen
– Handig deze drinktrainer en past makkelijk in de tas en is overal mee naar toe te nemen.

Is dit niet de antilekbeker die je zocht. Wij hebben er nog meer op de site staan waarbij wij al vele ervaringen hebben mogen ontvangen van ouders.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail