Uw kind laten drinken zonder te knoeien is geregeld een grote opgave. Meest voorkomende problemen zijn bekers die lekken, te sterke antilek waardoor kinderen niet meer willen drinken of een beker die even werkt en al heel snel lekt. ISI Mini heeft hier iets op gevonden. De nieuwste innovatie op drink gebied voor uw kind. Wij zullen de prof op de som nemen en zullen dit hulpmiddel uitvoerig gaan testen.

De ISI drinktrainer bestellen? Dat kan bij een van de onderstaande winkels:

Het is geen beker maar een systeem die u eenvoudig op uw huidige flessen kunt plaatsen, daar hebben de meeste ouders er toch genoeg van en worden de flessen nog wat langer gebruikt. Beter voor het milieu ook. Het systeem is te plaatsen in een fles en is voorzien van een rietje. Door het antilek systeem wat in het rietje zit zal de limonade er in de juiste verhoudingen uitkomen. Door deze beker leert uw kindje drinken zonder te koeien en kan het al heel vroeg zelfstandig drinken vanwege het antilek systeem. Daarnaast maakt het niet uit of uw kind de fles op zijn kop houdt of dat het uit het riet zuigt. In beide gevallen komt er limonade uit de beker.

Het rietjes van dit drinksysteem is volledig vrij van schadelijke stoffen en BPA vrij. Deze drinktrainer tovert een babyfles zo om naar een antilek beker met rietje. De verpakking bestaat uit een antilek systeem, een rietje, een adapter (voor brede flessen) en een schoonmaakborsteltje om het rietje schoon te kunne maken.

De voordelen van dit drink systeem nog even op een rij:

Is te plaatsen op bijna iedere babyfles, AVENT, Difrax, Hema, Prenatal, Nuby, Beaba en nog veel meer..

– Uw kindje leert drinken zonder te knoeien
– Handig voor onderweg
– Makkelijk schoon te maken door het borsteltje
– Zowel geschikt voor brede flessen als smalle flessen
– Handig deze drinktrainer en past makkelijk in de tas en is overal mee naar toe te nemen.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail