Kiddyboo anti knoei beker

Adviesprijs € 16,50
8.4

Algemeen

8.5/10

Kwaliteit

8.6/10

Gebruiksgemak

8.7/10

Duurzaamheid

8.2/10

Prijs

8.0/10

Pluspunten

  • Top beker leert je kindje goed drinken uit een gewone beker
  • Geen rommel en geknoei meer
  • Tussenstap van tuit beker naar gewone beker

Deze in Europa ontworpen Kiddyboo 360 anti knoeibeker is de ideale training beker voor de verdere ontwikkeling van je kind en de perfecte tussenstap van een beker met drinktuit voor baby’s naar een gewone drinkbeker. Deze beker kan gebruikt worden voor kinderen van alle leeftijden en vooral voor kinderen die geen beker met drinktuit meer nodig hebben of willen. De Kiddyboo 360 anti knoeibeker is uitgerust met een 360 graden ventiel. Deze beker heeft geen drinktuit, waardoor je kind aan iedere kant kan drinken. Op deze manier help je het kind zijn/haar onafhankelijke drinkvaardigheden op natuurlijke wijze te ontwikkelen, zonder het risico op geknoei.

Voor de veiligheid en gezondheid van je kind: gebruik dit product altijd onder toezicht van een volwassene. Laat baby’s of jonge kinderen nooit alleen tijdens het voeden. Gebruik dit product niet in de magnetronoven. Dit product is niet geschikt voor warme of koolzuurhoudende dranken. Langdurig opzuigen van vloeistoffen kan tandbederf veroorzaken. Geef je kind enkel melk, water of aangelengd fruitsap om tandbederf te voorkomen. Controleer altijd de temperatuur van eten en drank alvorens het aan je baby of peuter te geven. Volg altijd de instructies van de fabrikant. Raadpleeg bij twijfel een deskundige. Gelieve je kind niet te laten rondlopen tijdens het drinken van een kop of beker.

De Kiddyboo 360 Anti Knoeibeker is een ideale training beker. De perfecte tussenstap van een beker met drinktuit naar een gewone drinkbeker.

STERITOUCH

“SteriTouch® gebruikt de natuurlijke antibacteriële eigenschappen van zilver om de groei van ziektes die micro‐organismen veroorzaken te verminderen. Onafhankelijke laboratorium tests hebben aangetoond dat SteriTouch® de aanwezigheid van bacteriën zoals e. coli en MRSA tot 99,99% vermindert binnen 24 uur. SteriTouch® is niet bedoeld om de gewone reiniging te vervangen, maar zorgt voor een betere bescherming tussen het schoonmaken van de drinkbeker.

Is dit toch niet de beker die je zocht wij hebben verschillende antilek bekers op de site staan. Inmiddels hebben wij verschillende bekers laten testen door onze testouders. Per product vind je de ervaringen van onze testouders.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail