Met de Baby Dipper® Bowl is zelf leren eten nu makkelijker dan ooit. Super functioneel. Briljant ontwerp. Nu ook in Nederland. Deze revolutionaire eetset is opvallend anders. Één die het leven van ouders een stuk gemakkelijker maakt. Je kunt je baby met één hand voeden en voor peuters is vanaf nu zelf leren eten een koud kunstje.

Wat is De Baby Dipper® Bowl? De Baby Dipper® Bowl blinkt uit door het slimme ontwerp en het minimalistische design. De blauwe driehoekige kom heeft een aflopende bodem. Daardoor is het laatste hapje makkelijk te nemen zonder de kom op te hoeven tillen.

De ergonomische lepel en vork passen precies in de hoeken en hebben een vrolijk geel rubberen handvat met een perfecte grip voor de kleine handjes. De stevige rubberen antislip onderkant zorgt ervoor dat de kom niet gaat schuiven. De inhoud is goed te zien door de transparante zijkanten. De Baby Dipper® Bowl kan gebruikt worden in de magnetron en is loodvrij en vrij van ftalaten.

Heeft u ervaring met de Baby Dipper Bowl laat het ons dan weten U kunt op deze site uw ervaringen delen met de Dipper Bowl

FacebooktwittermailFacebooktwittermail